Tragično izgubila supruga zauvek, a sada moli za pomoć svih: Nina je uputila javni apel da se PRONAĐE nešto što je ostalo od njenog Marka!

Najžena Vesti 14.01.2022 22:07 0

Grilc je poginuo tokom snimanja jedne reklame. Bio je član filmske ekipe, a nesreća se dogodila u trenucima kada je obilazio teren

Tragično izgubila supruga zauvek, a sada moli za pomoć svih: Nina je uputila javni apel da se PRONAĐE nešto što je ostalo od njenog Marka!

Printscreen/Instagram

U austrijskom skijalištu Sölden krajem novembra poginuo je proslavljeni slovenski snovborder Marko Grilc, a sada se oglasila njegova supruga Nina koja je zatražila pomoć u pronalasku BURME.

Grilc je poginuo tokom snimanja jedne reklame. Bio je član filmske ekipe, a nesreća se dogodila u trenucima kada je obilazio teren.

Grilc je, prema navodima medija u Sloveniji, poginuo nakon što je pao na sneg ispod kojeg je bila velika stena. Podvrgnut je reanimaciji, ali je udarac glavom u stenu bio smrtonosan.

Nekoliko dana prije nesreće izgubio je venčani prsten, a njegova supruga i udovica na Instagramu je zamolila službeni turistički kanal regije Sölden da podeli njen upit za pomoć u pronalasku prstena.

Nakon tragične smrti Marka Grilca, njegova supruga Nina Grilc pokušava da pronađe BURMU. 

"Ako neko pronađe prsten, kontaktirajte je direktno", objavilo je post Turističko udruženje Söldena.

Prema rečima, dobila je mnogo odgovora.

"Imamo tako cool Instagram zajednicu. Hvala svima koji su nam se do sada javili. Detektori metala su sada spremni i činimo sve da pronađemo Markov prsten", rekla je.

 

Komentari (0)
Loading