Holivudski LEPOTAN na rubu SRAMA: Proverite zašto je MILJENIK ŽENA pao u OČIMA javnosti!

Vesti 12.01.2022 18:50 0

Leonardo Di Kaprio uhvaćen je kako sa novom devojkom vreme provodi na jahti koja zagađuje okolinu

Holivudski LEPOTAN na rubu SRAMA:  Proverite zašto je MILJENIK ŽENA pao u OČIMA javnosti!

Profimedia

To uopšte ne bi bio neki problem da se Leonardo ne predstavlja kao ekološki aktivista.

Leonardo  (47) danima uživa sa skoro duplo  mlađom devojkom, manekenkom Kamilom Moron (24),  na megalomanskoj jahti, nedaleko od popularnog otoka "Saint Barts'.

Kako Di Kaprio važi za jednog od najvećih pobornika očuvanja životne sredine, primetno je da se ovo njegovo ponašanje trenutno kosi sa njegovim osnovnim načelima.

Prethodnih godina, glumac je toliko bio zaokupljen ekologijom, da je akcenat stavljao na štednju vode, pa se moglo čuti da se tušira jednom, eventualno dva puta nedeljno. Za Di Kapria važi i podatak da ne koristi dezodorans, već tež da živi u skladu sa prirodom.

Holivudski LEPOTAN na rubu SRAMA:  Proverite zašto je MILJENIK ŽENA pao u OČIMA javnosti!

Profimedia

 

Di Kaprio je čak postao globalni ambasador UN-a, pa  je nedavno ekološki problem nazvao "najhitnijom pretnjom sa kojom se suočava naša vrsta" a zatim je pozvao sve fanove da učine nešto po tom pitanju. Sudeći po fotografijama, sam se baš i ne pridržava onoga što konstantno propoveda.

Zbog navedenih razloga njegovo ponašanje i krstarenje na luksuznoj jahti koja pripada švajcarskom milijarderu, Ernestu Bertareliju, ispalo je potpuno protivurečno njegovim stavovima. Iygleda da slavne ličnosti ipak nisu u stanju da se odreknu luksuza.

Jahta pod imenom "Vava II" ima čak i heliodrom na najvišoj od svojih šest paluba, a proizvodi onoliko ugljenika koliko prosečan automobil emituje za godinu dana. 

U tom kontekstu, glavni glumac filmova Titanik i "The wolf from wall street"  trebalo bi da se pridržava stavova koje promoviše UN-a. U ovom trenutku njegova dela govore drugačije. 

 

Komentari (0)
Loading