Gledali ste je u MNOGOBROJNIM filmovima: Njena dirljiva, ROMANTIČNA priča vraća nam VERU u ljubav!

Vesti 22.12.2021 18:06 0

Penelope Kruz i Havijer Bardem su neodoljiv bračni par. Međutim, malo je onih koji znaju kako je počela njihova ljubavna priča

Gledali ste je u MNOGOBROJNIM filmovima: Njena dirljiva, ROMANTIČNA priča vraća nam VERU u ljubav!

pixabay

Sve je počelo popularnim španskim  filmom "Šunka, šunka" Bigasa Lune. Film je iz 1992. godine,a u momentu kad se pojavio prelepa Penelope je imala samo 18 godina,a snimila ga je kao maloletna. Na snimanju je upoznala Havijera, koji je samo pet godina stariji od nje. Iako su mnogi prepoznali hemiju, koja je bila očita, bilo je malo verovatno da maloletna glumica i Bardem uplove u bračne vode.

- Imala je samo 16 godina kada smo snimali, ništa nije moglo da se desi. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja to što su joj dopustili da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film, pun eksplicitnih scena seksa. Kada bi moja ćerka meni donela u tom uzrastu takav scenario, nema para zbog kojih bih joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse - rekao je u jednom intervjuu Havijer.

Posle ovog ostvarenja prošlo je čak 15 godina dok se dve velike španske zvezde nisu ponovo srele ispred kamere. Oboje su već imali zavidnu karijeru, a Penelepe je neposredno pre toga,  bila u vezi sa kolegom Tomom Kruzom. Ova veza se završila neslavno.

Glumce je nakon decenije i po sastavio Vudi Alen, koji je snimao "Ljubav u Barseloni", sa Penelope, Havijerom, Skarlet Johanson i Rebekom Hol. Ponovo je sve "pucalo" od hemije i ponovo - ništa.

Gledali ste je u MNOGOBROJNIM filmovima: Njena dirljiva, ROMANTIČNA priča vraća nam VERU u ljubav!

Printscreen/Youtube

 

- Da, ponovo smo sarađivali, ponovo je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dogodilo. Ne znam da li je to zbog  stidljivosti ili zbog želje da ostanemo maksimalno profesionalni. Šta god da je razlog, nije se ništa dešavalo i poslednjeg dan snimanja sam pomislio "Mi moramo da se napijemo". Srećom, zajednički prijatelj je napravio žurku i ostalo je istorija - rekao je Bardem i dodao: - Hvala Bogu!

Za Penelope ovaj film je bio ostvarenje svakog sna. Osim što je pronašla, nakon mnogo godina ljubav svog života, ona je za ostvarenje Vudija Alena dobila i najprestižniju nagradu - Oskar za najbolju sporednu glumicu. Ovo je bio prvi put da glumica španskog porekla dobije ovu prestižnu nagradu. Ostalo je istorija.

Posle tri godine veze, par se venčao 2010. na Bahamima, i to u tajnosti, a i dalje se pretpostavlja da su to učinili  u kući Lenija Kravica. Par ima dvoje dece - sina Lea i ćerku Lunu, a Bardem kaže da su mu oni doneli najveću životnu radost.

 

Komentari (0)
Loading