Ko je pokojni suprug Nikoline Pišek? Ovaj bogati Srbin je bio bivši dečko SRPSKE popularne glumice kojoj je slomio srce

Vesti 08.05.2022 14:54 4

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek preminuo iznenada u 44. godini života, a vest o njegovoj smrti šokirala je i rastužila mnoge

Ko je pokojni suprug Nikoline Pišek? Ovaj bogati Srbin je bio bivši dečko SRPSKE popularne glumice kojoj je slomio srce

Foto: Alo/Rajko Ristić

 

Vidoje Ristović, muž Nikoline Pišek, preminuo je u kasnim večernjim satima. Vest o njegovoj smrti šokirala je region, jer je preminuo iznenada u 44. godini. 

Pre braka sa Nikolinom Pišek, Vidoje je bio u ozbiljnoj vezi sa našom glumicom Katarinom Radivojević.

Naša poznata glumica Katarina Radivojević niže poslovne uspehe, njenoj lepoti se mnogi dive, međutim nikada nije imala sreće u ljubavi. Bila je u ozbiljnijoj vezi sa Vidojem Ristićem.

Isti, možda i bolniji scenario, priredio joj je njen tadašnji dečko Vidoje Ristović, koji je, kako se svojevremeno pisalo zbog veze sa Katarinom okončao prethodni brak iz koga takođe ima dete.

Vidoje se naime zabavljao sa Katarinom, a onda je usledio krah ljubavi. Nedugo zatim, Vidoje je stupio u vezu sa Nikolinom Pišek, a ubrzo ju je i zaprosio, a zatim oženio.

- Vidoje je preminuo u Beogradu. Imao je zakazanu masažu. Pojavio se na njoj, nakon nekog vremena mu je pozlilo, odmah su ljudi iz salona zvali Hitnu pomoć, ali su oni mogli da konstatuju smrt. Potom su pozvali porodicu Vidoja i saopštili da je preminuo. Veliki broj policajaca je izašlo na lice mesta - priča izvor.

Podsetimo, Ristović je živeo i radio na relaciji Beograd – Zagreb. Nikolina i Vidoje venčali su se septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija.

 

Komentari (4)
Loading
hg
30.11.2021 14:17

Draga Katarina, kako si birala tako si i prošla.... Niko ti nije kriv!

zrta
29.03.2022 15:58

provalio da je narkomanka

Montenegrina
29.03.2022 18:01

grozan je, ali ima puno euraaaaa

Loša osoba
29.03.2022 18:45

Ta Radivojevićka je išla sa mnom u XII bgd. gimnaziju, zlo od osobe je i tada bila, jako negativna i tada se videlo iako je bila mlada. Mogu misliti kakva je sada karakondžula, nigde nikog nema, niko je neće. Sirak tužni bez iđe ikoga. Al' zaslužila je!