Velika i slavna, niko ne bi verovao da se ovako može osećati: Anđelina Džoli o problemu koji pogađe sve, ni nju nije zaobišao

Nedeljko Tišanović Vesti 28.10.2024 20:47 0

Bila je iskrena...

Anđelina Džoli

Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli ponovo je u centru pažnje zbog filma "Maria". Ova popularna glumica otkrila je da je u operskoj divi Mariji Kalas pronašla deo sebe, ali ne u glamuru ili načinu života koji dele.

Iako se u poslednje vreme često govori o njenoj ljubavnoj sreći, glumica izgleda dobro poznaje osećaj usamljenosti. U razgovoru sa stranim medijima, istakla je kako se povezuje s operskom pevačicom koju tumači u svom poslednjem filmu, za koji se smatra da je jedan od glavnih favorita u sezoni dodele filmskih nagrada.

Film "Maria" otkriva skrivene talente Džilijeve i prikazuje Mariju Kalas ne samo kao divu, već i kao emotivnu ličnost. Iako neki doživljavaju Anđelinu kao hladnu i distanciranu, tokom godina je pokazala svoju empatiju, posebno prema deci i ugroženim grupama. Godine 2011. primila je nagradu Srce Sarajeva, čime je pokazala svoju svest o svetu u kojem živi, osvajajući publiku širom sveta.

Anđelina Džoli se oseća usamljeno

Prikazujući privatni život operske dive, glumica je otkrila trenutke kada se oseća usamljeno.

Ne želim previše govoriti o tome jer je to previše lično, ali definitivno postoji usamljenost i radna etika.

Takođe je pokazala skromnost, ne predstavljajući sebe kao glumačku divu, već kao radnicu koja mora da odigra svoju ulogu najbolje što može.

Ne znam da li iko od nas sebe smatra nečim drugim osim izvođačem i radnikom koji mora obaviti posao.


Bonus video: 

 

@najzena.rs Pike “pljunuo” Šakiru! Prvi put javno rekao zašto su se razveli! #najžena #žena #viral #viralvideo #fypシ゚ #foryoupage #viraltiktok #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading