Bože, šta napravi od deteta: Glumica koju zna cela Srbija objavila bizarnu sliku ćerke, ljudi u neverici zbog ovog kostima

Vesti 26.10.2024 21:00 0

Kejli voli da deli stil svoje kćerke na Instagramu...

Kejli

Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Ćerka Kejli Kuoko je savršeno obučena za Noć veštica!

Bivša zvezda serije ,,Štreberi" (38) je na Instagramu podelila fotografije svoje 19-mesečne kćerke, Matilde, koju deli sa glumcem Tomom Pelfrijem. Matilda je u petak, 25. oktobra izgledala preslatko u kostimu za Noć veštica.

Devojčica je nosila slatku crno-belu prugastu zatvorsku uniformu sa natpisom ,,Slatka prestupnica 0011" na grudima. Upotpunila je izgled sa odgovarajućom prugastom zatvorskom kapom i belim cipelama.

,,Još jedan izgled za Noć veštica," napisala je glumica ispod fotografije.

Kejli

Printscreen/Instagram/kaleycuoco

 

Kejlina druga fotografija bila je crno-bela slika njene kćerke u istom kostimu, ali ovaj put napolju. Matildina mama dodala je narandžasti stiker u stilu Noći veštica preko slike.

Matildin kostim za Noć veštica se pojavio nakon što je Kuoko objavila dve fotografije na svojom Instagramu u subotu, 19. oktobra, pokazujući Matildu na njenoj prvoj zabavi za Noć veštica.

Kejli

Printscreen/Instagram/kaleycuoco

 

,,Prvi mali poziv za zabavu za Noć veštica," napisala je Kuoko iznad fotografije svoje devojčice u slatkoj, šarenoj haljini, pre nego što je otkrila da joj nedostaje jedan deo kostima.

,,Imala je kostim Popi iz Trolova, ali nije htela da nosi traku za glavu sa zabavnom kosom. Nema veze, ha, ha," dodala je glumica.

Za Noć veštica prošle godine, Kuoko se baš potrudila, tako što je obukla Matildu u pet različitih kostima. Matilda je nosila tašnicu i bisere uz kostim ,,stare dame" i smeškala se u krznenom kostimu pčele.

Glumica voli da deli stil svoje kćerke na Instagramu.

Ona je 4. oktobra objavila sliku na kojoj Matilda nosi velike, fluorescentno roze naočare dok sedi u kolicima u prodavnici.

Kejli

Printscreen/Instagram/kaleycuoco

 

Lepo obučena devojčica je takođe voli avanture! Kuoko je na Instagramu podelila da je 18-mesečna Matilda jahala svog ponija, Skaja, u septembru.

Izjavila je za People da Matilda ima svoje posebno sedlo.

Kejli

Printscreen/Instagram/kaleycuoco

 

 ,,Samo sedne na njega i jaše okolo, što je ludo."

Mama je dodala da su oboje roditelja uvek prisutni kada Matilda ide na jahanje.

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Pike “pljunuo” Šakiru! Prvi put javno rekao zašto su se razveli! #najžena #žena #viral #viralvideo #fypシ゚ #foryoupage #viraltiktok #fyf ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading