Razveo se nakon 30 godina braka, a sada ne skida ruke sa koleginice: Govor tela odao novi holivudski par

Tatjana Badarević Vesti 25.10.2024 18:26 0

Ekspertkinja za govor tela analizirala je najnoviji holivudski par, koji svoju vezu drži u tajnosti....

Hju Džekmen

Profimedia

Glumica Suton Foster podnela je zahtev za razvod od svog supruga, scenariste Teda Grifina, s kojim je bila 10 godina i tako uzburkala glasine u Holivudu. Naime, već neko vreme se šuškalo da je Foster započela tajnu romansu sa slavnim "Volverinom", Hjuom Džekmenom. Zahtev za razvod braka usledio je samo nekoliko meseci nakon što je Foster prodala svoje luksuzno imanje u Njujorku za dva miliona dolara. Glumica, koja se uz Džekmena pojavila u velikom brodvejskom hitu "The Music Man", kupila je to imanje 2021. za 1,6 miliona dolara, a sastojalo se od sedam spavaćih soba i pet kupatila.

No, sada je braku došao kraj pa je pala i odluka o prodaji kuće u kojoj su uživali ona, suprug i njihova 7-godišnja usvojena ćerka Emili. Izvori bliski Džekmenu i Foster ovih dana ne prestaju da odaju sočne detalje o prirodi njihovog odnosa, pa su tako otkrili da se "skrivaju svuda i svo svoje slobodno vreme provode zajedno," prenosi Daily Mail.

 

Nagađanja o vezi para počela su u brodvejskim krugovima dok su Foster i Džekmen više od godinu dana zajedno sarađivali u "The Music Manu"-u. Saradnja je trajala od decembra 2021. do januara 2023., a nekoliko izvora je potvrdilo za Page Six da se par tada zaljubio.

"Oni su zajedno 100 posto, zaljubljeni su preko ušiju i žele da provedu ostatak svojih života zajedno", rekao je izvor. Džekmen je ranije pohvalio njihovu saradnju, rekavši tada da je raditi sa Suton Foster "poput sna."

I na crvenom tepihu dodele nagrada Tony u junu 2022. Foster i Džekmen delovali su vrlo bliski. Glumica nije skidala osmeh s lica dok je bila u njegovom društvu, a on je koristio svaku priliku da je zagrli tokom poziranja.

Ekspertkinja za govor tela Luiz Mahler izanalizirala je njihovo ponašanje te je rekla da bi "stvari mogle biti ozbiljne među njima", preneo je australijski Daily Mail.

"Oni su dvoje srećnih ljudi koji su očito srećni zbog te bliske intimnosti. Tela su im stalno privučena jedno drugome, njena glava je nagnuta ka njegovom ramenu. Smeju se, to je tako poseban i prekrasan trenutak. Ovo bi moglo biti ozbiljno", komentarisala je Mahler njihove fotografije s crvenog tepiha ovim rečima.

Podsetimo, Džekmen je u septembru 2023. godine takođe podneo zahtev za razvod od Debore Li Furnes, s kojom je bio u braku 27 godina u kojem su dobili dvoje dece.

 

Komentari (0)
Loading