Simtomi su postali previše vidljivi, šta se dešava? Javnost zabrinuta zbog kralja Čarlsa, na internetu svi pretražuju ovu bolest

Nedeljko Tišanović Vesti 22.10.2024 08:25 0

Na pretraživačima ovo je najtraženijia tema.

Kralj Čarls

Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kralj Čarls III i kraljica Kamila trenutno su na kraljevskom putovanju po Australiji i Samoi, koje traje od 18. do 26. oktobra. Tokom ove turneje, zabrinutost javnosti povećala se zbog kraljevog zdravlja, s obzirom na to da je početkom 2024. godine otkrio da boluje od karcinoma. 

U poslednje vreme, posebno su pažnju privukle kraljeve šake, koje su izgledale izrazito otečeno i crveno. Fotografije koje su objavljene tokom njegovih susreta s građanima izazvale su veliku pometnju, a pretraga na Guglu pod pokazuje visok interes javnosti za ovu temu.

Strani mediji izveštavaju da oticanje može biti uzrokovano raznim faktorima, a stanje se naziva edem.

Edem se javlja kada dođe do nakupljanja tečnosti u međustaničnom prostoru i može se razviti u bilo kom delu tela.

Simptomi uključuju otečene ruke, šake, noge ili stopala, a koža može izgledati sjajno, istegnuto ili crveno. Mnogi uzroci edema mogu biti povezani sa nuspojavama lekova, trombozom ili problemima sa radom pojedinih organa.

Bonus video:
@najzena.rs Svekrva me razbesnela pred porođaj! Evo šta je htela da uradi!  #najžena #žena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 
Komentari (0)
Loading