"Videla sam ga pre dva dana": Demi Mur iznela nove detalje o zdravstvenom stanju Brusa Vilisa

Tatjana Badarević Vesti 18.10.2024 21:41 0

Tokom govora na Međunarodnom filmskom festivalu u Hemptonsu, Demi je spomenula Brusa Vilisa

Demi Mur

Profimedia

 

Američki glumac Brus Vilis (69) se 2022. godine povukao iz glume nakon što mu se pogoršalo zdravstveno stanje, a upravo je ono česta tema u javnosti. Dijagnostikovana mu je afazija, jezični poremećaj, a zatim je bolest napredovala do frontotemporalne demencije. Od tada se Vilis retko pojavljuje u javnosti. Nedavno je snimljen u vožnji dok se vozio na mestu suvozača, a njegov tužni pogled dirnuo je fanove. Sada je o njegovom stanju progovorila njegova bivša supruga Demi Mur, kako piše People.

Tokom govora na Međunarodnom filmskom festivalu u Hemptonsu u nedelju, Demi je spomenula Brusa."Rekla sam ovo i pre. Bolest je to što jeste. Mislim da moraš za to imati duboko shvatanje. On je stabilno", rekla je.

Demi Mur

Profimedia

 

 

Takođe je otkrila da je videla Brusa samo dva dana pre dolaska na filmski festival. Došla mu je u posetu s unukom Luetom, čija je majka Rumer Vilis.

Nedavno je ponovo u javnost dospela Brusova fotografija. Njegova ćerka Talula Vilis podelila je s javnošću najnovije, dirljive prizore s ocem na svom profilu na Instagramu.

"Hej, jako volim ovog tipa i osećanja u ovom periodu teška su stvar, ali sam tako zahvalna što sam ih pustila da teku kroz mene umesto da ih izbegavam!", poručila je Talula. Radi se o albumu fotografija, a prva fotografija prikazuje Brusa kako ljubi svoju ćerku u potiljak dok je nežno drži za ramena, a ona pridržava njegove ruke zatvorenih očiju. Dodala je i fotografiju na kojoj su njih dvoje nasmejani od uha do uha pored činije sa supom, a pokazala je i svog oca kako se smeje dok gleda knjigu sa svojim fotografijama. Mnoge je njena objava raznežila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

 

Nedavno je izjavila da se glumac "oseća isto, što je u njegovoj situaciji dobro". "Naše posete imaju toliko puno ljubavi i mislim da to nadmašuje sve", dodala je. "Znam koliko on mene voli i znam koliko voli sve nas", poručila je tada. 

Podsetimo, o promeni glmučevog ponašanja govorilo se i ranije, a nakon što je naporno radio kako bi svojim voljenima obezbedio lep život, povukao se, a o njegovom stanju u poslednje vreme govore njegovi bližnji. Članovi njegove porodice su u par navrata otkrili da je Vilis dobro i da se drži. O njegovom stanju osim ćerki i bivše supruge Demi Mur govorila je i njegova supruga Ema Heming te podelila detalje njegove bolesti.

Brus Vilis i žena

Printscreen/Instagram

 

 

- Teško je osobi s dijagnozom, teško je i porodici. I to nije ništa drugačije za Brusa, ni za mene, ni za naše ćerke. Kad kažu da je ovo porodična bolest, to zaista i jeste - izjavila je Ema koja je dodala da je bilo prokletstvo i blagoslov istovremeno kada mu je bolest dijagnostikovana, jer je konačno shvatila šta se događa, kako bi mogla prihvatiti ono što jeste. Izjavila je i kako su njihova deca puno naučila iz cele situacije. 

Komentari (0)
Loading