Govorili da je zapuštena, da ne liči na sebe: Adrijana Lima je sada svima zapušila usta, evo kako je vratila manekensku liniju

Vesti 17.10.2024 12:17 0

Adrijana radi sa Kirkom Majersom, osnivačem ,,Dogpound Gym"-a, koji je takođe trener Tejlor Svift i manekenki Džasmin Tuks i Romi Strijd

Adrijana

Profimedia

Velike vesti za obožavaoce mode: Adrijana Lima je napustila penziju.

Međutim, supermodel nije hodao po bilo kojoj modnoj pisti— ona je učestvovala u reviji ,,Victoria’s Secret"-u, kojem je prisustvovala 18 puta pre nego što se povukla 2018. godine.

Adrijana je ovu vest objavila u slatkom videu koji je podelila na Instagramu, gde se može videti kako ulazi u taksi i kaže vozaču: „Idem kući.“

Nakon što joj vozač odgovara da ne zna gde živi, ona dodaje: „Možeš li me odvesti na reviju 'Victoria’s Secret'? Vraćam se!“

 

 

Manekenka (43) je naporno radila s obzirom na to da je sada i mama petoro dece. I pored svega što ima na umu, Adrijana izgleda izuzetno zategnuto.

Evo šta je rekla o svojoj rutini vežbanja:

Trenirala je sa trenerom Tejlor Svift

Adrijana radi sa Kirkom Majersom, osnivačem ,,Dogpound Gym"-a, koji je takođe trener Tejlor Svift i manekenki Džasmin Tuks i Romi Strijd. Majers ističe da se Adrijana ne šali kada je reč o fitnesu.

 

 

„Ona je prava junakinja i inspiriše sve ostale supermodele,“ rekao je za Vogue. „Poznata je među supermodelima po najtežim treninzima, a svi ostali ,,Victoria's Secret" anđeli  i modeli je veoma poštuju i dive joj se.“

Zajedno rade mnogo kardio vežbi

Majers i ,,Dogpound" su podelili nekoliko video snimaka na Instagramu na kojima se vidi kako Adrijana potpuno dominira kardio treninzima. U jednom od njih, Adrijana je savršeno izvodila vežbu sa borbenim konopcima.

U drugom videu, boksuje, radi vežbe za jezgro i odlično izvodi bacanje medicinske lopte.

 

 

I Tejlor voli da vežba

Podsećamo, da bi se pripremila za duge i intenzivne nastupe, Tejlor Svift je počela da intenzivno vežba šest meseci pre turneje. ,,Znala sam da će ova turneja biti teža od bilo čega što sam ikada radila. Konačno sam se, po prvi put, pravilno fizički pripremila", otkrila je Tejlor.

Dok je koristila traku za trčanje, Tejlor je otpevala 44 pesme koje izvodi na turneji. Trčala je brzo tokom pesama sa bržim ritmom, a hodala je ili trčala sporije tokom pesama sa sporijim ritmom. Pored toga, uključila je vežbe snage i kondicije, a tri meseca je imala i časove plesa za nastupe. „Želela sam da budem toliko obučena da mogu da se zabavljam i šalim sa svojim obožavaocima, a da ne izgubim tok misli. Učenje koreografije nije moja jača strana“, priznala je Tejlor. Svoju kondiciju često održava kombinacijom plesa, pilatesa i funkcionalnog treninga snage.

Izbacila je alkohol

Vežbanje nije jedina disciplina koje se Tejlor vredno pridržava. Tejlor je odlučila da prestane da pije alkohol nekoliko meseci pre prvog koncerta, iako je izuzetak bila dodela Gremi nagrada kada je želela da se zabavi. Takođe je otkrila da tokom turneje ne pije alkohol jer ne želi ni da zna kako će izgledati njen nastup kada bude mamurna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

„Znam da vežbam između koncerata. Znam kako da ostanem jaka i u formi. Znam da izađem na binu bez obzira da li sam bolesna, povređena, da li mi je srce slomljeno, da mi je neprijatno ili sam pod stresom. To je sada deo mog identiteta. Samo viša sila bi mogla da me spreči da nastupim“, rekla je Tejlor.

Oporavak je takođe važan

Između nastupa, Tejlor se odmara što je više moguće. „Ne ustajem iz kreveta osim da uzmem hranu i vratim je u krevet i pojedem tamo. To je odmor iz snova. Jedva da govorim jer pevam tri dana zaredom. Svaki put kada napravim korak, osetim bol u stopalima od plesa na štiklama“, priznala je Tejlor.  

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Nikada nije bila ovako mršava! Kristina Agilera se prepolovila! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading