Adrijana Lima pokazala ćerke: Mlađa je identična Marku Jariću, dok starija liči na mamu

Slobodanka Ćorić Vesti 05.09.2024 16:02 0

Čak i tokom dana mog najvećeg divljanja, znao sam da želim jednog dana da budem pravi porodičan čovek," rekao je Jarić 2009. godine

Adriana Lima

Shutterstock

Čuvena lepotica pojavila se u društvu supruga Andrea Lemarsa, sa kojim ima dete, kao i sa svojim ćerkama, Sijenom i Valentinom, koje je dobila u braku sa bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Kako se može primetiti na fotografijama, mlađa ćerka neodoljivo podseća na Marka Jarića, dok starija, svakako, liči na poznatu brazilsku lepoticu.

Podsetimo, Jarić i Lima upoznali su se 2006. godine na zabavi u Los Anđelesu i verili su se dve godine kasnije, na Limin 27. rođendan. Venčali su se 2009. godine na Dan zaljubljenih, na privatnoj ceremoniji u Vajomingu, SAD.

Adriana Lima

Shutterstock

 

Pola godine nakon venčanja, u jednom od prvih intervjua, Lima je magazinu "People" rekla:

"Naš život... Mi smo stalno na medenom mesecu. Nikada nisam zamišljala sebe kao udatu ženu. Ali nakon što sam njega upoznala, sve se promenilo. Znala sam da je on pravi i mogla sam da vidim kako se udajem za njega i kako pravimo veliku porodicu."

košarka

Profimedia

 

"Čak i tokom dana mog najvećeg divljanja, znao sam da želim jednog dana da budem pravi porodičan čovek," rekao je Jarić 2009. godine u intervjuu za "People".

Međutim, njihova ljubav nije trajala "do kraja života", a razveli su se 2014. godine.

 

Komentari (0)
Loading