"Ne mogu da opišem koliko sam slomljena": Tragedija na koncertu Tejlor Svift, pevačica skrhana od tuge

Olja Jelić Vesti 18.11.2023 13:03 0

Ana Klara Benevides, 23-godišnja obožavateljka Tejlor Svift, umrla je sinoć nakon srčanog udara dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru.

Tejlor Svift

EPA

Ana Klara Benevides, 23-godišnja obožavateljka Tejlor Svift, umrla je sinoć nakon srčanog udara dok je čekala početak koncerta koji se održavao na stadionu Estádio Olímpico Nilton Santos u Rio de Žaneiru.

Doktori na mestu događaja pokušali su da ožive devojku, ali nisu uspeli. Prebačena je u gradsku bolnicu Salgado Filho, ali je ubrzo nakon toga umrla.

Tejlor je tokom koncerta molila osoblje stadiona da posetiocima koncerta daju vodu, a neki mediji tvrde da je obožavateljima bilo zabranjeno unositi flaše vode na koncert.

Oglasila se Taylor

Tejlor Svift se o tragičnom događaju oglasila na Instagramu.

Tejlor Svift se oglasila na Instagramu

Printscreen/Instagram

 

"Ne mogu da verujuem da uopšte ovo pišem. Sa tugom u srcu javljam da smo izgubili obožavateljku pre večerašnjeg koncerta. Ne mogu da opišem koliko sam slomljena. Imam jako malo informacija, znam da je bila predivna i jako mlada.

O ovome neću moći da pričam na sceni jer me preplavi tuga kada i samo pokušam da pričam o tome. Želim reći da mi je žao i da su moje misli sa porodicom i prijateljima preminule obožavateljke. Ovo je poslednja stvar za koju sam mislila da se može dogoditi kada sam planirala nastup u Brazilu", napisala je.

Temperature u Riju su prelazile 38 stepeni, a brazilski Folha tvrdi da je na stadionu temperatura bila 60 stepeni. Vatrogasci su, navodno, pružali pomoć preko 1000 obožavatelja koji su pali u nesvest. 

 

@najzena.rs Glumica je zračila samopouzdanjem dok je pokazivala svoje zategnuto telo u bikiniju. #najzena #žena #evalongoria #bikini #bikinimodel ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading