Al Paćino raskinuo sa 54 godine mlađom devojkom: Sada je i zvanično, a evo kome će pripasti njihov sin

Tatjana Badarević Vesti 09.10.2024 12:25 0

Sad već bivši par bili su zajedno dve godine, a prošle godine dobili su sina Romana

Al Paćino

Profimedia

 

Al Paćino (84) potvrdio je kako je došao kralj ljubavnoj vezi s 54 godine mlađom producentkinjom Nur Alfalah, piše People. Zajedno imaju sina Romana kojeg su dobili prošle godine, a Nur je nedavno viđena u društvu komičara Bila Mahera (68). 

Glumac je ranije u jednom intervjuu otkrio da je slobodan, kada su ga upitali da li je slobodan, na šta im je on odgovorio: "Ne, imam prijateljstvo", piše People.

- Al i Nur su jako dobri prijatelji i to već godinama, a zajedno odgajaju i njihovog sina Romana - izjavio je Paćinov predstavnik za medije.

Par je prvi put raskinuo još u septembru prošle godine i to samo nekoliko meseci nakon što su postali roditelji sinčića. Tada su sklopili dogovor oko zajedničkog starateljstva. Sud u Los Anđelesu odlučio je da Paćino devojci treba da isplaćuje više od 30.000 dolara mesečno za alimentaciju. 

Takođe, godišnje mora da uplati i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svog deteta. Ukoliko uspe da plati alimentaciju do 18. rođendana svog jeteta, Al Paćino će kroz godine isplatiti skoro 6,5 miliona dolara.

Bonus video: 

 

 

 

Komentari (0)
Loading