Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Najžena
Naslovna
Lepota i Moda
Zdravlje
Porodica
Ispovesti
Poznati
Dom i saveti
Horoskop
Trpeza
Tema: Nur Alfalah
Lepa je kao san, a pikira samo dekice: Dok je uživala sa švalerom (68), kod kuće je čekao mali sin sa tatom (84)
12.09.2025. 18:25
|
0
Profimedia | Profimedia
Al Paćino raskinuo sa 54 godine mlađom devojkom: Sada je i zvanično, a evo kome će pripasti njihov sin
09.10.2024. 12:25
|
0
Profimedia | Profimedia
Lepa kao lutka, a loži se samo na dedice: Dok je ona u hotelu sa švalerom (68), kod kuće je čeka dečko (84) sa sinom
08.10.2024. 17:32
|
1
Najnovije
Najčitanije
5min
Možda dolazi lepo vreme, more, smeh, ali za njih ne: 3 znaka čeka tužno leto, stiže najveći pritisak za njih u 2026. godini
19min
Majka sam, osoba sa invaliditetom i obolela od teške bolesti: Ispovest žene koja ruši granice
26min
„Moja prijateljica je tako otkrila rak“ Karleušinu poruku danas svaka žena treba da čuje
28min
Ako vidite nove izdanke, nije to slučajno, ljudi stižu vam pare: Ako ovo cveće krene da buja u kući, novac kuca na vrata
41min
Jelena Trivan: Moramo dizati svest o onima koji vode teške borbe
18H
Kako da svaki dan imate frizuru, a da od kose ne napravite metlu?
1D
Pasulj kao iz kafane: Umesto u običnu vodu, potopite ga u ovo, zrna ostaju cela
1D
Kardiolozi su jednoglasni: Ovo ulje je ubedljivo najbolje za snižavanje holesterola
1D
Jedan znak će briljirati na svakom polju, a evo koga čekaju nevolje i besparica
16H
Hemoglobin "podivlja" od ovih namirnica, može rasti kao lud: Evo koja hrana može popraviti krvnu sliku
Vidi sve
DOM I SAVETI
Prinstcreen | Freepik
Šta joj bi da proba ovo?
Bolničarka 70 dana je jela samo sardine: Svi su mislili da je poludela, a onda se desilo OVO
08:40
|
1
Foto: Shutterstock | Shutterstock
VLAGA U STANU PRAVI HAOS
Prozori vam „plaču“, a buđ vreba iza ćoška? Ovaj jeftin trik sa solju i lovorom može da zaustavi haos već večeras!
13:44
|
0
Foto: Shutterstock
NOSTALGIJA
Ovako je izgledao svaki stan u Jugoslaviji: Svi gledaju u jedan detalj pored troseda, da li ste ga imali u kući?
14:28
|
0
Foto: JP gradske pijace
PAZITE ŠTA STAVLJATE U KORPU
Pojavio se uznemirujući izveštaj: Bežite od ovog povrća kao đavo od tamjana
15:30
|
0
Najnovije
Shutterstock/ShotPrime Studio
Nije dobro
Možda dolazi lepo vreme, more, smeh, ali za njih ne: 3 znaka čeka tužno leto, stiže najveći pritisak za njih u 2026. godini
11:55
|
0
AMS
Mame i tate
Majka sam, osoba sa invaliditetom i obolela od teške bolesti: Ispovest žene koja ruši granice
11:41
|
0
AMS
Mame i tate
„Moja prijateljica je tako otkrila rak“ Karleušinu poruku danas svaka žena treba da čuje
11:34
|
0
Foto: Shutterstock
Sjajno
Ako vidite nove izdanke, nije to slučajno, ljudi stižu vam pare: Ako ovo cveće krene da buja u kući, novac kuca na vrata
11:32
|
0
AMS
Mame i tate
Jelena Trivan: Moramo dizati svest o onima koji vode teške borbe
11:19
|
0
Alo Media System
Mame i tate
Jelena Karleuša: Majke su stub srpskog društva
11:02
|
0
Vidi sve
Lepa je kao san, a pikira samo dekice: Dok je uživala sa švalerom (68), kod kuće je čekao mali sin sa tatom (84)