Lepa kao lutka, a loži se samo na dedice: Dok je ona u hotelu sa švalerom (68), kod kuće je čeka dečko (84) sa sinom

Tatjana Badarević Vesti 08.10.2024 17:32 0

Dvojac je boravio u hotelu La Chateau Marmont u Los Anđelesu, a nisu se skrivali od paparaca koji su ih ulovili na izlazu.

Nur Alfalah

Profimedia

 

Nur Alfalah (30), devojka glumca Ala Paćina (84), viđena je kako izlazi iz hotela s američkim komičarem Bilom Maherom (68), kako prenosi Just Jared.

Dvojac je boravio u hotelu "La Chateau Marmont" u Los Anđelesu, a nisu se skrivali od paparaca koji su ih ulovili na izlazu.

Zajedno su seli u Bilov automobil, a moglo se videti da je Nur jako dobro raspoložena. Nije poznato zašto su bili zajedno, a njihovi predstavnici za medije, kao ni Paćinovi, nisu komentarisali situaciju.

Nur Alfalah

Profimedia

 

 

Dva dana ranije Nur je bila sa Paćinom u restoranu u zapadnom Holivudu. Paćino i Alfalah raskinuli su početkom septembra tri meseca nakon što su dobili dete.

Tada su poručili kako su se međusobno dogovorili oko starateljstva za dete. Kako je pisao Page Six, sud u Los Anđelesu je presudio kako Paćino mora da plati bivšoj partnerki 110.000 dolara unapred, odnosno pre nego što počne da plaća alimentaciju.

Zatim 13.000 dolara za patronažnu sestru te da mora da podmiri sve zdravstvene troškove koji već nisu pokriveni zdravstvenim osiguranjem. Holivudski glumac mesečno će plaćati alimentaciju 30.000 dolara, a godišnje mora uplatiti i 15.000 dolara kao fond za obrazovanje svog deteta.

Nur Alfalah

Profimedia

 

 

Ukoliko uspe da plati alimentaciju do 18. rođendana svog deteta, glumac će kroz godine isplatiti skoro 6,5 miliona dolara. Sud je takođe odlučio kako Paćino i Nur dele starateljstvo nad detetom, no dete živi s majkom.

Kasnije je objavljeno da su Paćino i Nur i dalje zajedno.

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading