Niko ne bi rekao da se razvode: Kanje Vest i Bjanka nakon glasina o razvodu napravili šok obrt

Tatjana Badarević Vesti 09.10.2024 11:24 0

O problemima u njihovom braku se nagađa već neko vreme

Kanje i Bjanka

Profimedia

 

I dok svi strani mediji pišu o kraju njihovog braka, čini se da su se Kanje Vest i Bjanka Ćensori već pomirili. Naime, ovaj kontroverzan par je fotografisan u Tokiju kako razmenjuje nežnosti, piše Daily Mail.

Bračni par izgledao je srećno, a oboje su bili od glave do pete odeveni u belo. Iako se o problemima u braku nagađa već neko vreme, ovo je očito potvrda da je među njima ipak sve u redu.

U braku su od decembra 2022., a venčali su se samo mesec dana nakon što je okončan Kanjeov razvod od Kim Kardašijan. Tada je počelo da se šuška da je Bjanka pokušavala da napravi "radikalniju" verziju Kim te je reper upravljao njom kako bi postala nova verzija njegove bivše supruge, s kojom ima četvoro dece.

Bjanka se našla u centru medijske pažnje i zbog eksplicitinih modnih izdanja. Često bi izlazila iz kuće samo u čarapama i majicama boje kože, a ponekad šeta bez gornjeg dela odeće. Viđali smo je bosu, sa čarapom na glavi poput kapice i sličnim izdanjima.

Svojim bizarnim izgledom i ponašanjem Bjanka je zabrinula svoje prijatelje koji strahuju da je Kanje kontroliše i manipuliše njom. Daily Mail ranije je saopštio da reper vodi brigu o njenoj ishrani, odevanju, kao i o tome koliko joj je dozvoljeno da priča.

Bonus video:

 

@najzena.rs Dejvid izašao bez Viktorije i nastao haos! Devojku izbacili iz kluba zbog njega! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading