Pratila ga je u stopu, a sad "isparila" sa lica zemlje: Sve su jače glasine da Kanjeu i Bjanki više ne cvetaju ruže

Tatjana Badarević Vesti 04.10.2024 20:21 0

Kanje Vest je nedavno otišao na putovanje u Japan, ali njegova supruga nije otišla sa njim

Bjanka i Kanje

Profimedia

 

Reper Kanje Vest već neko vreme putuje Japanom, a od njegove supruge Bjanke Ćensori nema ni traga ni glasa, kako prenosi NY Post.

Par koji je inače svuda išao zajedno, već dve nedelje nije snimljen zajedno, a brojni se sada pitaju jesu li naišli na probleme u svom braku.

Kanje je nedavno viđen u jednom restoranu, a Bjanka nije bila s njim. Iako su i ranije ponekad izlazili odvojeno te ovo ne mora nužno značiti da imaju probleme u vezi, neki nagađaju da ipak nije sve u redu između njih.

 

 

Poslednji put par je snimljen zajedno 20. septembra u Tokiju, a potom je on viđen na aerodromu u Hong Kongu bez nje.

Ranije je Ćensori svuda putovala s njim, podržavala ga tokom zabava na kojima je bilo organizovano slušanje njegovog albuma "Vultures", a na istima joj se pridružila i njena porodica.

Kanje i Bjanka venčali su se 2022. godine, mesec dana nakon što je finalizovan razvod repera i Kim Kardašijan. Od tada supružnici privlače pažnju gde god da se pojave, najviše zbog svojih bizarnih autfita. Dok on u izlaske ide pokriven od glave do pete, ona često izlazi u jako provokativnim kombinacijama u kojima pokriva samo najintimnije delove. Zbog toga su čak dobili zabranu ulaska u neke restorane, a na društvenim mrežama ih često kritikuju. Međutim, par ne mari previše za komentare.

Bonus video:

 

@najzena.rs Dejvid izašao bez Viktorije i nastao haos! Devojku izbacili iz kluba zbog njega! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading