Omalovažavali su je i izgovarali najgore uvrede: U detinjstvu preživela vršnjačko nasilje, a danas je Stefani ogromna zvezda

Nedeljko Tišanović Vesti 07.10.2024 22:02 0

Ovo je strašno...

Profimedia

Profimedia

Pevačica Lejdi Gaga, koja danas uživa u statusu velike zvezde i zarađuje milione, trenutno privlači pažnju zbog svog angažmana u novom filmu "Džoker, ludilo u dvoje". Ipak, prisetila se teškoća kroz koje je prošla tokom svog života.

Njen put ka uspehu nije bio lak, a već u školi se suočavala sa odbacivanjem od strane vršnjaka. Iako je postigla mnogo, seća se bolnih reči koje su joj izgovarane i koje su joj ostale urezane u sećanju zauvek.

"Stefani, nikada nećeš biti zvezda". Pljuvali su me i govorili da smrdim, da sam nakaza, greška prirode. Zatvarala sam se u kuću i neprestano svirala po sedam sati kako bih iz sebe izbacila svu negativnu energiju, kao i mržnju koju sam osećala prema drugima. Ružno je kada nekoga mrzite, a ja sam mrzela ceo svet. Danas mi je žao zbog toga — objasnila je ona.

Lejdi Gaga je, sa nepunih 19 godina, upoznala producenta Roba Fusarija, koji je prepoznao njen talenat. Nedugo zatim potpisala je ugovor sa produkcijskom kućom Def Jam, što je označilo početak njenog brzog uspona ka popularnosti i svetskoj slavi. Nedavno je oduševila publiku svojim raskošnim talentom na otvaranju Olimpijskih igara u Parizu.

Prema procenama, Lejdi Gaga ima neto vrednost od 300 miliona dolara, iako neki izvori tvrde da je njen ukupni bogatstvo čak 900 miliona dolara. Pored svoje muzičke karijere, poznata je i po filantropiji i aktivizmu.

Bonus video: 

 

Komentari (0)
Loading