Sin Eve Longorije zasenio majku u Parizu: Mališan svojim nestašlucima zabavio sve na crvenom tepihu

Vesti 07.10.2024 17:01 0

Eva Longorija zna kako da privuče pažnju modnim izdanjima, ali ume to i njen sin.

eva longorija

Shutterstock

Eva Longorija je još jednom potvrdila da ume da odabere modno izdanje za crveni tepih koje privlači sve poglede. Ovog puta je to bilo na „Global Gift Gali“ u Parizu. Ipak, u centru pažnje bio je njen 6-ogodišnji sin koji nije hteo da je pusti da se fotografiše sama.

Glamurozna haljina je istakla njene obline

Američka glumica Eva Longorija izgledala je prelepo u srebrnoj top haljini koja je prekrivena šljokicama. Haljina je naglasila njene obline, a uz nju je obula srebrne sandale. Glamuroznu odeću upotpunila je jednostavnom ogrlicom, preskočivši naušnice. Stavila je narukvicu i prstenje usklađene s ogrlicom. Kosu je pustila da slobodno pada iza ramena, a za ovu priliku je birala zemljane tonove šminke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Match (@parismatch)

 

Sin nije hteo da je pusti samu na crveni tepih

Ipak, najviše pažnje na ovom događaju privukao je Evin sin Santijago koji nije hteo da je pusti da se fotografiše sama. Na kraju je morala da pobegne od njega kako bi pozirala fotografima. Pogledajte u videu koliko je sladak. Glumica je nedavno privukla pažnju pojavljivanjem na još jednom događaju u Parizu. Reč je o L'Orealovoj reviji kojom je otvoren „Paris Fashion Week“, a upravo je Longorija imala jedno od najupečatljivijih modnih izdanja. Blistala je u beloj kreaciji naglašenog dekoltea i s dubokim šlicem napred.

Bonus video:

 

@najzena.rs Tri znaka koja imaju anđela čuvara! Da li ste među njima? #žena #najžena #fyp #fypシ゚ #viral #viraltiktok #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading