Dok je bio na fakultetu koristio je ovo ime: Ceo svet znao ko je princ Vilijam, ali na studijama pokušao da prevari sve

Nedeljko Tišanović Vesti 02.10.2024 09:59 0

Hm, hm, hm...

Princ Vilijam

Tanjug/AP/Jon Super

Princ Vilijam studirao je u Škotskoj, a sada se saznalo i kojim se imenom koristio kako ga baš svi studenti ne bi prepoznali.

Princ Vilijam, budući kralj Velike Britanije, studirao je početkom 2000-ih godina na Univerzitetu St. Andrews u Škotskoj.

Iako je bilo teško sakriti njegov identitet s obzirom na to da je sin kralja i da je samo nekoliko godina pre toga ostao bez majke Dajane, on se trudio da na fakultetu ostane prizeman.

Robert Jobson, koji je napisao novu knjigu o princezi Kejt Midlton ''Catherine, The Princess of Wales'', otkrio je da je imao i nadimak.

Na prvoj godini fakulteta Vilijam se upisao pod imenom Vilijam Wales, a kada je upoznao društvo, njegov nadimak bio je "Steve", prenosi Daily Mail.

Odlučio je koristiti pseudonim "Steve" u bizarnom pokušaju da mu to prođe ispod radara — napisao je Jobson.

Princ se naporno trudio da dobro proceni ko su mu pravi prijatelji, a kada je upoznao Kejt, njegovi izlasci bili su pod još većom pažnjom javnosti.

— Za vikende i praznike često bi odveo Kejt u Highgrove ili Sandringham ili u vikendicu na imanju Balmoral—  napisao je Jobson.

Međutim, nisu se uvek držali kraljevskih rezidencija, a kada bi izašli napolje, par bi pokušao koristiti drugi identitet.

—  Povremeno su se prijavljivali u hotelima koristeći imena gospodin i gospođa Smith – što bez sumnje nikoga nije zavaralo —  dodao je Jobson.

Inače, sva kraljevska deca u školi koriste druga imena, kao i njihova, George, Charlotte i Louis. Umesto titule princa i princeze, deca se potpisuju kao George Wales i Charlotte Wales jer su njihovi roditelji vojvoda i vojvotkinja od Walesa.


Bonus video:

 

@najzena.rs Tragedija koja joj je obeležila život! Starija sestra Serene Vilijams ubijena na teniskom terenu #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fyp #fy #foryou ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading