I nama je lepo počeo kad smo te videle: Dejvid Bekam pokazao kako započinje dan i oduševio žene širom sveta!

Vesti 26.09.2024 18:43 0

Poznati fudbaler je na svom Instagramu objavio šta radi svako jutro, čim ustane, a pripadnice lepšeg pola se oduševile.

dejvid bekam

Printscreen/Instagram

Dejvid Bekam objavio je na svom Instagramu video snimak u kojem je pokazao kako vežbanjem započinje dan i tako bacio obožavateljke u trans. Bivši fudbaler je na početku snimka pokazao kako čim uđe u teretanu skine majicu i ostane samo u boksericama.

Vežba bez majice

Izvajani mišići na telu Dejvida Bekama su oduševili žene širom sveta. Zatim, tako golišav, počinje da vežba u teretani koja se nalazi u kući Bekamovih. "Nema boljeg načina da se započne dan", napisao je ispod video snimka, a jedna obožavateljka se našalila: "Slažem se, i meni je lepo počeo dan kada sam te videla".

 

 

Blago onoj koja te snimala

Prizor Dejvida kako vežba bez majice se dopao svim ženama, pa su se ispod snimak samo ređali komentari: "Blago onoj koja te snimala", "Ja bih bila tvoja klupa za vežbanje", "Sad sam srećna", "Hvala, Viktorija", "Jao, Dejvide", "Možemo da vežbamo zajedno“, "Ovo mi je ulepšalo nedelju" i  "Možeš li da uključiš svetlo da proverim kako napreduju trbušnjaci?", neki su od komentara žena koje su oduševljene prizorom Dejvida Bekama dok vežba samo u boksericama.

Bonus video:

 

@najzena.rs Dejvid izašao bez Viktorije i nastao haos! Devojku izbacili iz kluba zbog njega! #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #foryou #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading