Odrekla se očevog prezimena, pa joj razbili auto: Ćerku Anđeline i Breda šokirala scena koju je zatekla na ulici

Tatjana Badarević Vesti 26.09.2024 10:27 0

Braća i sestre Šajlo Džoli takođe su se odrekli očevog prezimena

Šajlo Džoli Pit

Profimedia

 

Ćerka slavnog američkog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, Šajlo Džoli-Pit, fotografisana je na ulicama Los Anđelesa. Vraćala se sa časa plesa i telefonirala na mobilni dok je ulazila u vidljivo uništeni i oštećeni automobil.

Šajlo Džoli Pit

Profimedia

 

 

Mnogi su primetili da je od svojih roditelja nasledila samo ono najbolje, barem kad je izgled u pitanju. Iako neguje "dečački" stil, ne može se ne primetiti da je tinejdžerka slika i prilika svoje prekrasne majke.

Inače, Šajlo je čekala četiri godine da se reši očevog prezimena. Njihovo neslaganje je usledilo tokom bitke za starateljstvo kad je imala samo 14 godina.

Šajlo Džoli Pit

Profimedia

 

 

Šajlo je podnela zahtev za odbacivanje prezimena Pit 30. maja ove godine, tri dana nakon što je navršila 18 godina. Bio je to prvi rok u kojem je to mogla da uradi.

Njena braća i sestre, takođe su se odrekli očevog prezimena. Zahara, studentkinja Spelman koledža u Atlanti, više ne koristi prezime Pit, kao ni njena braća Medoks i Paks. Vivijen je ovog proleća radila s Anđelinom na mjuziklu "The Outsiders" u Njujorku, a u programu je navedena kao Vivijen Džoli.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading