Zovu ih "mama i sin": Ne mogu da joj oproste što je u braku sa 10 godina mlađim i zbog načina na koji su dobili bebu

Tatjana Badarević Vesti 21.09.2024 12:15 0

Prijanka Čopra i Nik Džonas nailazili su na brojne prepreke i osude.

Prijanka

Ajay Patil & Kaushal Punatar / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

"Najsrećniji rođendan najboljem suprugu i tati. Sve naše snove pretvaraš u stvarnost... svaki dan... Volimo te", poručila je na društvenim mrežama Prijanka Čopra svom suprugu Niku Džonasu, koji je pre nekoliko dana proslavio 32. rođendan.

Indijska glumica ujedno je i pobednica Izbora za Miss sveta 2000. godine. Od supruga je starija 10 godina i 2 meseca, ali čini se kako im to u vezi uopšte nije bilo bitno. Ne obaziru se ni na komentare zlobnika kako izgledaju kao majka i sin, a ne muž i žena. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Prijankina porodica je s 13 godina odlučila iz Indije da ode u Ameriku kod tetke. Njena glumačka karijera započela je u pozorištu u Masačusetsu. Život u Americi nije joj bio idealan zbog njenog porekla i boje kože. Tri godine je slušala rasističke komentare i to joj je narušilo samopouzdanje, a onda se vratila u Indiju i završila vojnu školu. 

Tad je pobedila na lokalnom izboru lepote, što joj nije ostalo u lepom sećanju jer je nakon pobede stekla horde obožavatelja, zbog čega su njeni roditelji morali staviti rešetke na prozore i vrata kuće kako bi je zaštitili. Njena lepota bila je neupitna, zbog čega ju je majka 2000. godine prijavila na izbor Femina Miss India, gde je osvojila drugo mesto, a potom je iste godine proglašena najlepšom na svetu, osvojivši titulu Mis sveta. Postala je peta Indijka koja je osvojila tu prestižnu titulu.

Prijanka je kasnije saznala da je njen suprug Nik gledao to takmičenje, iako je tada bio dečak. Tu joj je anegdotu ispričala svekrva, Nikova majka.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading