Latino zvezda Koraima Tores dolazi u Srbiju: Evo gde će Kasandra boraviti i koliko će koštati njena poseta

Slobodanka Ćorić Vesti 17.09.2024 10:44 0

Biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog hotela, a svi njeni zahtevi će biti ispunjeni

Latino zvezda Koraima Tores dolazi u Srbiju: Evo gde će Kasandra boraviti i koliko će koštati njena poseta

Printscreen/Youtube

Latinoamerička zvezda Koraima Tores, poznata po ulozi Kasandre u istoimenoj popularnoj telenoveli, navodno će posetiti Srbiju krajem meseca.

Razlog njenog dolaska je učešće u srpskoj seriji "Igra sudbine", gde će se pridružiti ekipi kao gostujuća zvezda. Glumica će u našoj zemlji boraviti tri dana, a svaki trenutak njenog boravka je pažljivo planiran. Producenti serije će za njen boravak navodno izdvojiti 30.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Biće smeštena u predsedničkom apartmanu jednog hotela, a svi njeni zahtevi će biti ispunjeni. Nije bila previše zahtevna. Želi da obiđe znamenitosti Beograda koje nije videla prilikom prethodnog boravka u Srbiji. Tada je uživala u našim kulinarskim specijalitetima, poput pite, mućkalice i rakije, i sada bi volela da proba naša vina, što će joj naravno biti omogućeno - rekao je dobro obavešten izvor.

Honorar joj nije bio presudan. Oduševila je uloga u seriji, sve je već dogovoreno ranije i sada samo čekamo njen dolazak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coraima Torres (@lacoraima)

Serija "Igra sudbine", koja od 2020. godine broji više od 1.170 epizoda, krajem meseca ulazi u novu sezonu pod nazivom "Tajne prošlosti". Sa mnoštvom zapleta, intriga i iznenađenja, saznaćemo i za dugo skrivane tajne porodice Kanački. U jednoj od njih, čini se, pojaviće se lik koji će oživeti glumica koja je osvojila srca gledalaca ulogom Kasandre u kultnoj latinoameričkoj telenoveli, koja je otvorila vrata mnogim sličnim projektima i osvojila milione gledalaca širom sveta.

 

@najzena.rs Koja je to najskuplja stvar koju imate u garderoberu? #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #jelenakarleuša @karleusasuperstar ♬ original sound - Najzena.rs
Komentari (0)
Loading