Demi Mur ima novog dečka? Zvezda konačno dala odgovor o kome se dugo spekulisalo, evo šta je njen fokus

Vesti 14.09.2024 21:28 0

„Ne radi se o tome da nisam zainteresovana za zabavljanje“

Demi

Profimedia

Demi Mur zabavljanje trenutno nije prioritet.

U novom intervjuu za The Guardian objavljenom u subotu, 14. septembra, glumica je otkrila da je njen fokus u velikoj meri bio posvećen poslu jer njen prvi novi film nakon dve godine pauze stiže u bioskope ovog meseca.

,,Da li izlazim?" upita Mur, ponavljajući pitanje sagovornika. „Ne znam. Reći ću da to nije bio moj fokus. Posebno u poslednjih četiri, pet godina, moj fokus je bio da se oslonim na svoj posao.“

Mur (61) je tada rekla da je želela da se više fokusira na svoj zanat nakon što je odabrala da dugo vremena ne radi.

„Ne radi se o tome da nisam zainteresovana za zabavljanje“, dodala je ona. „Poenta je u tome da shvatim da sam sada u poziciji gde je to pitanje izbora, a ne osećaja da mi nešto nedostaje.“

Nakon što je objasnila da smatra da su žene „u mnogim aspektima izdržljivije“ i „jače“, Mur je rekla da su žene takođe „često“ negovateljice.

„Dakle, mislim da kada dođemo do te tačke gde imamo veću nezavisnost i slobodu u našim kasnijim godinama, ne znam da li... želimo da preuzmemo odgovornost drugih. Po prvi put, imamo pravi prostor za kretanje bez težine drugih“, rekla je ona, dodajući da takođe uživa „da bude sa drugima“ jer misli da smo društvena bića.

Murini komentari o zabavljanju dolaze nekoliko dana nakon što je u emisiji Today u ponedeljak, 9. septembra, otkrila da trenutno prolazi kroz najuzbudljiviji period u svom životu.

Nakon premijere novog filma na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu 5. septembra, u kojem njen lik Elisabet Sparkl proba lek sa crnog tržišta kako bi stvori mlađu verziju sebe, Mur je izrazila svoje uzbuđenje zbog onoga što je proživljava u svojoj 61. godini.

 

 

„Mi smo budućnost žena. Gledam svoje ćerke i ne želim da im ikada padne na pamet da postoji kraj“, rekla je Mur.

Mur je majka tri ćerke - Rumer (36), Skaut (33) i Talule (30), koje deli sa bivšim mužem Brusom Vilisom, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading