Ščepao mu ženu, pa je ne pušta: Ben Aflek "uzvratio udarac" Metu Dejmonu nakon njegovih dodira sa Džej Lo

Tatjana Badarević Vesti 15.09.2024 08:15 0

Ben Aflek i Lusijana Baroso, supruga Meta Dejmona, uočeni su na ulici u Los Anđelesu i oboje su bili elegantno obučeni.

Ben Aflek

Profimedia

 

Paparaci su snimili glumca Bena Afleka kako razgovara sa Lusijanom Baroso, suprugom bliskog prijatelja Meta Dejmona, na ulici u Los Anđelesu, kako piše Daily Mail.

U jednom trenutku Ben i Lusijana su se zagrlili i on ju je poljubio u kosu, na šta se ona nasmejala. Oboje su bili u elegantnom izdanju - ona je nosila crne pantalone i košulju, dok je Ben bio u tamnoplavom odelu.

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Met Dejmon i Džej Lo nedavno se držali za ruke

Ova scena obišla je svetske medije nakon što je Met Dejmon snimljen kako za ruku drži Dženifer Lopez, bivšu suprugu Bena Afleka, na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Na fotografiji se vidi da mu Lopez nešto objašnjava, dok Dejmon sagnute glave sluša šta mu ona govori.

Magazin People piše da su Dejmon i Džej Lo imali dug i dubok razgovor nakon promovisanja novog filma "Unstoppable." Ben Aflek nije došao na taj događaj, iako je producent filma. 

Dženifer Lopez

Profimedia

 

 

"Unstoppable" prati priču o Entoniju Roblesu, koji je rođen bez jedne noge i koji je postao prvak u rvanju na koledžu, takmičući se protiv škole koja ga je prethodno odbila. Dženifer u filmu ima sporednu ulogu.

Održali su prijateljstvo

Met i Ben su prijatelji više od 40 godina. Zajedno su 1997. godine postigli veliki uspeh u filmskom svetu, osvojivši Oskara za najbolji scenaro za film "Dobri Vil Hanting."

Ben Aflek

Profimedia

 

 

Podsetimo, Dejmon je za Radio Time Podcast nedavno komentarisao svoju situaciju u poređenju s Aflekovom: "Pre 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan. Skandali i intimni odnosi su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće", poručio je. "Pogledam Bena i ne mogu sebe da zamislim da živim pod tolikim pritiskom 25 godina", dodao je.

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading