"Molim vas, recite mi da je ovo Fotošop?!" Javnost se ne smiruje oko novog imidža princa Vilijama

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 16:27 0

Kada se princ Vilijam pojavio u vojnoj školi gde je održao govor, svi su komentarisali njegovu promenu imidža, a mišljenja su podeljena.

princ Vilijam

Profimedia

 

Princ Vilijam posetio je The Sovereign's Parade u vojnoj školi u Kronvelu gde se obraćao oficirima koji su diplomirali, kako piše Pure Wow.

Iako je obukao svečanu uniformu, svi su komentarisali njegovu promenu izgleda. Naime, princ je pustio bradu, a mišljenja za njegov novi imidž su podeljena.

"Molim vas, recite mi da je to Fotošop?", "Izgleda kao beskućnik", "Sa sigurnošću mogu reći da brada mora ostati", "Sviđa mi se Vilijamova brada", "Sviđa mi se brada, ali čini mi se da mnogima ne. Ali ako se njemu sviđa, onda je i treba nositi", neki su od komentara na X-u.

 

 

Vilijam je povodom dolaska na događaj održao i govor.

"Oduševljen sam što vidim toliko porodica i prijatelja ovde. Iako nisam diplomirao baš ovde, tu sam završio obuku za letenje pa znam nešto o proslavama koje će uslediti kasnije. Obećavam da ću vam oduzeti samo nekoliko minuta", izjavio je.

 

 

Inače, Vilijam već nekoliko nedelja nosi urednu bradu, a prvi put pokazao ju je u videu sa Kejt Midlton početkom avgusta.

Podsetimo, Kejt Midlton je u emotivnom videu na društvenim mrežama otkrila pojedinosti o svom zdravstvenom stanju.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading