Novi imidž princa Vilijama oborio žene sa nogu: Kejt Midlton odobrila ovaj stil, on ne skida osmeh sa lica

Nedeljko Tišanović Vesti 11.09.2024 12:31 0

Dopada li se vama?

Profimedia

Profimedia

Ovog leta princ Vilijam odlučio je da se potpuno opusti i posveti porodici. Leto su proveli u Anmer Hallu, gde je, uz blagoslov supruge Kejt Midlton, odlučio da malo promeni imidž.

Ostavio je Brijač i aparat za brijanje po strani i odlučio da pusti bradu, što je oduševilo obožavateljke koje su se u Velsu, prilikom njegove posete fotografisale s njim za uspomenu.

Ovo je ujedno bilo njegovo prvo pojavljivanje nakon što je juče objavljen video u kojem je Kate Middleton otkrila da je završila s ciklusima "preventivne hemoterapije".

 

Podsetimo, princeza od Velsa objavila je da je završila sa "preventivnim hemoterapijama" nakon zdravstvenih problema koje je imala ranije ove godine i da podelila sa javnosti da planira da se posveti "lakšem programu" javnih angažmana u narednim mesecima.

Istovremeno, ona je naglasila da je sada fokusirana na očuvanje zdravlja i borbu protiv raka, priznajući da su poslednjih devet meseci bili "strašni i nepredvidivi" za njenu porodicu. Kejt je istakla da je to iskustvo njoj i njenom suprugu, princu Vilijamu, omogućilo da "razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje često uzimamo zdravo za gotovo. Da jednostavno volimo i budemo voljeni."

Uz princezinu ličnu poruku, priložen je i video koji traje tri minuta, a prikazuje nju i Vilijama u Norfolku sa njihovom troje dece - prinčevima Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom. Video, snimljen prošlog meseca, prikazuje porodicu kako se veselo igra na plaži i u šumi, a Vilijam i Ketrin leže zajedno na ćebetu, grle svoju decu i razmenjuju poljupce.

 

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading