Tukla majku, valjala se u porocima: Nekada je imala svet na dlanu, a sada niko više ne može da je prepozna

Tatjana Badarević Vesti 14.09.2024 10:48 0

Heder Loklir je bila odevena u crnu haljinu, a nosila je i veliku torbu brenda Luj Viton.

Heder Loklir

Profimedia

 

Američka glumica i zvezda serije ''Melrose Place'', Heder Loklir (62) bila je lepa glumica, a s godinama je promenila svoju figuru, ali i kompletni izgled. Lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno, a iako je gotovo neprepoznatljiva, paparaci su je ponovo uočili. Loklir je bila odevena u crnu haljinu, a nosila je i veliku torbu brenda Luj Viton. Iako je često rastresena kada je fotografi uhvate na ulici, ovaj put nije skidala osmeh s lica. 

Obožavatelji i javnost prošle godine su se, naime, ponovno zabrinuli za nju nakon što su je paparaci snimili na ulici gde se ponašala pomalo čudno i izgledala nestabilno. Na fotografijama se vidi kako u japankama pokušava da uspostavi ravnotežu, a držala se za stepenice radi oslonca. Zabrinuti prijatelji misle da je problematična Loklir možda ponovo počela da pije nakon brojnih boravaka na rehabilitaciji. DailyMail snimio ju je na ulici dok je čekala verenika, a u jednom trenutku počela je i da priča sama sa sobom. Izgledalo je kao da se svađa sa svojim ličnim dnevnikom koji je držala u ruci.

Heder Loklir

Profimedia

 

 

Podsetimo, Loklir je poslednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom. Kako tvrdi, njen verenik i ljubav iz srednje škole Kris Heiser i ćerka Ava najveća su joj podrška u borbi sa zavisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzrokovano alkoholom, a 2018. verenici su se potukli te je pozvana i policija. Glumica je pretila i policajcima te tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, no brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod uticajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

Heder Loklir

Profimedia

 

 

Najpoznatija je po ulozi Semi Džo Karington u planetarno poznatoj sapunici ''Dinastija'' koja se emitovala 80-ih. Njeni privatni problemi odrazili su se i na uspeh na poslu, pa se tako poslednje decenije pojavila samo u nekim epizodnim ulogama serija i u filmovima B produkcije. Nekad je bila jedna od najplaćenijih glumica i modela, pa je tako stekla bogatstvo koje se procenjuje na oko 6 miliona dolara. 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading