Razlog nije samo ljubav: Bivši zaposleni otkrio zašto je Vilijam zapravo oženio Kejt, a istina će vas šokirati

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 21:25 0

S obzirom na odrastanje princa Vilijama, ovaj faktor je za njega bio ključan.

Kejt Midlton

Profimedia

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton su u braku od 2011. godine, a iako danas uživaju u ljubavi, iza njih je turbulentna prošlost. Naime, upoznali su se na fakultetu u Škotskoj 2001., a njihovo prijateljstvo je ubrzo preraslo u vezu. Zabavljali su se osam godina, a Vilijam je u jednom trenutku buduću suprugu ostavio putem telefonskog razgovora.

Naime, žalio se zbog svog načina života koji mu onemogućava da uživa u mladosti i slobodi, a Kejt je smetalo što se često družio s poznatim devojkama.

Raskid je trajao skoro 10 nedelja, a u tom periodu mnoge devojke su se interesovale za Vilijama. Imale su san da jednog dana postanu princeze, a onda i kraljice. Međutim, britanski mediji tvrdili su da je on sve odbijao i da je ubrzo shvatio da mu nedostaju Kejt i njena porodica, nakon čega su se pomirili.

 

 

Nakon skoro 10 godina veze, Vilijam se napokon odvažio i zaprosio Kejt Midlton. Prosidba se dogodila tokom njihovog romantičnog putovanja u Keniju dok su boravili u kolibi uz jezero Rutundu.

Kraljevski autor Tom Kvin nedavno je otkrio da je u razgovoru sa bivšim zaposlenim kraljevske porodice saznao zašto je princ Vilijam zapravo odlučio da oženi Kejt.

 

 

Zbog smrti njegove majke, princeze Dajane kao i afere između tadašnjeg princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, princu Vilijamu bilo je vrlo važno da njegova buduća supruga dolazi iz stabilne porodice.

"Imala je prijatno, stabilno odrastanje. Neko ko je radio za njih rekao mi je: "Moraš zapamtiti da je Vilijam želeo Kejt jer ona ima čvrstu, toplu porodičnu pozadinu kakvu on nije imao", rekao je u razgovoru za Express. Budući da je Kejt u odličnim odnosima sa svojom porodicom, Vilijam se kod njih uvek osećao "kao kod kuće" te je istu toplu atmosferu jednog dana hteo da ima u svom porodičnom domu.

Bonus video:

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading