"Sreo sam je na Oskarima, potpuno oduzima dah": Džon Travolta otkrio ko je za njega koleginica iz snova

Tatjana Badarević Vesti 13.09.2024 10:01 0

Glumac Džon Travolta je u jednom podkastu otkrio da je Margo Robi njegova koleginica iz snova.

Džon

The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Glumac Džon Travolta (70) gostovao je u podkastu "Beyond the Sale" koji tek treba da bude emitovan. Kada su ga pitali ko je njegova koleginica iz snova, nije se dugo premišljao pre nego što je odgovorio.

"Margo Robi. O moj bože, čovek to može samo sanjati. Jednostavno je volim i bila je u jednoj od mojih omiljenih serija, Pen Amu", rekao je Travolta u podkastu, piše Daily Mail. 

Serija Pan Am emitovala se krajem 2011. i početkom 2012. te je imala samo jednu sezonu, no uloga stjuardese Laure Kameron pomogla je Margo da se probije u svetu glume. 

Upoznali su se 

Travolta se prisetio svog susreta s Margo. "Sreo sam je prvi put na dodeli Oskara pre dve godine. Rekao sam joj: 'Video sam tvoju seriju Pan Am, znaš, bila je tako dobra, ti si bila dobra. Čuo sam da si oduvek htela da budeš stjuardesa?' Ona je rekla: "Ne, oduvek sam htela da budem pilotkinja." Rekao sam: "Stvarno, to je zanimljivo", prepričao je glumac.

 

 

Tada joj je rekao da postoji greška u filmu "Bilo jednom u Holivudu" Kventina Tarantina, u kojem Margo ima ulogu. 

"Znaš da je u tvom filmu bila greška. Pan Am 747 nije počeo da leti do januara '70., a radnja filma smeštena je u jesen '69. Let Lea Dikaprija za Evropu u 747 ne bi bio moguć", rekao joj je. Tada je izrazio zabrinutost Margo Robi kako će Tarantino to objasniti javnosti. 

"Znam odakle mu to, 747 je bio probni let 1969., ali da se vratimo na Margo, poenta je bila da je, umesto da ga brani, bila više zaokupljena time kako će Kventin na to odgovoriti. I želela je da bude pilotkinja. Zbog te dve stvari mi se još više sviđa i prekrasna je, jednostavno oduzima dah", rekao je Travolta.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading