Krisi Tajgen šokirala fanove: Objavila zabrinjavajuću dijagnozu svog najstarijeg sina, svi su zumirali u detalj na njegovoj ruci

Vesti 12.09.2024 18:29 0

Obožavaoci su nedavno primetili Majlsov noseći uređaj za merenje šećera na slici sa Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine...

Krisi

Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Krisi Tajgen je podelila još jednu porodičnu vest na društvenim mrežama.

Manekenka (38) je u utorak, 10. septembra, na Instagramu podelila sliku svog sina Majlsa (6) nakon što je u julu otkrila da mu je dijagnostikovan dijabetes tip 1.

Majlsov noseći uređaj za merenje šećera se vidi na prvoj slici u nizu. Dečak se smeškao pored svoje mame dok su večerali u morske plodove u restoranu.

Kasnije smo imali priliku da vidimo video snimak na kome Esti (1) izgovara: ,,Ja sam slatkica", a takođe i sliku na kojoj jede špagete. U objavi de takođe pojavio i njen brat Ren (1) koji je slikao zajedno sa svojom sestrom. Esti je pet meseci starija od Rena.

Najstarija ćerka Luna (8) je na jednoj od mnogobrojnih slika ljubila Esti.

 

 

,,Zauzete pčelice! Spremni smo za jesenje vreme, molim te Bože!", napisala je Tajgenova u opisu.

Obožavaoci su nedavno primetili Majlsov noseći uređaj za merenje šećera na slici sa Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, na kojoj ona, Luna i Majls navijaju za gimnastičarku Simon Bajls.

Nakon što je primetila komentare, Teigenova je potvrdila Majlsovu dijagnozu dijabetesa tipa 1, napisavši na Instagramu 31. jula: „Mnogi od vas su primetili nešto malo posebno u vezi fotografije koju sam objavila pre nekoliko dana — Luna, Majls i ja slavimo Simon i tim SAD“.

 

 

Mama četvoro dece je dodala: „Majls je podigao ruku, i jaaaako mnogo vas je pojurilo da kaže najlepše i najneverovatnije reči koje sam ikada pročitala na ovoj platformi. Primetili ste njegov noseći uređaj za merenje šećera i pružili ste toliko ljubavi i ohrabrenje na svaki mogući način, oduševljena sam ljubaznošću ove zajednice“, insistirajući na tome da su„stvari mogle biti mnogo gore“, te da se njena porodica oseća blagoslovljenom što ima pomoć stručnjaka. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading