Šminka neće mrdati ceo dan: Olimpijska šampionka podelila trik u koji se kune, ovaj proizvod je ključan

Vesti 24.08.2024 21:32 0

Bajlsova na kraju uvija svoju dugu kosu i pokazuje svoju odeću koja se sastoji od crnog bodija, sivo-belog sakoa i crnog šešira modne kuće Prada

Profimedia

Profimedia

Simon Bajls je podelila trik za šminkanje koji je na olimpijskom nivou.

Ova 27-godišnja gimnastičarka je na svom TikTok-u podelila svoju rutinu ulepšavanja, i zgodan trik, pre nego što je krenula na predsezonsku utakmicu Bersa, kako bi podržala svog muža Džonatana Ovensa koji igra za pomenuti tim.

Nakon nanošenja lepršavih veštačkih trepavica, olimpijka nanosi puder sa bjuti blenderom. Zatim četkicom za konturisanje prelazi preko nosa i jagodica, nakon čega se divi svom remek delu.

Simon zatim koristi bronzer u prahu, koji nanosi na obraze i kapke. Olovka za usne i rumenilo zaokružuju izgled.

Da bi učinila da njena šminka ostane matirana, sportistkinja prvo koristi ne jedan već dva spreja za fiksiranje, a zatim nanosi puder

 

@simonebilesowens

yappin away about nothing ….. next time I’m playing music lmao - football season has started 🤎BEAR DOWN🤎 ♬ original sound - Simone Biles

 

Bajlsova je nanela puder u prahu gustom četkom nakon što se sprejevi za fiksiranje osušili pomoću ventilatora. 

„Ni ne znam da li ovo treba uraditi posle, ali volim da se uverim da je dobro matirano“, rekla je. ,,Tako da posle nanosim puder."

Bajlsova na kraju uvija svoju dugu kosu i pokazuje svoju odeću koja se sastoji od crnog bodija, sivo-belog sakoa i crnog šešira modne kuće Prada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

 

Nakon što je osvojila četiri medalje na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, Simon je 6. avgusta pokazala dugu kosu, i pohvalila svog stilistu Brentona Dijala, prenosi People.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading