,,Čemu drama?": Kejti Peri se oglasila povodom viralne slike svog muža, uhvaćen u nestašnoj pozi sa slavnom lepoticom

Vesti 11.09.2024 21:27 0

Ona je po prvi put videla ovu fotografiju tokom pojavljivanja u radio emisiji di džeja Elvisa Durana ove nedelje

Kejti

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

S vremena na vreme, savršena fotografija sleti na internet i zapali ga. Samo se setite fotografije iscrpljenog Bena Afleka kako puši ili blaženog Leonarda Di Kaprija koji se sunča na zadnjem sedištu svog automobila.

Sada imamo novu fotografiju. Ozloglašena slika je snimljena je u ponedeljak na 2. septembra godišnjoj večeri „Briga za žene“ Fondacije Kering.

Na njoj se vidi kako Orlando Blum naizgled odmerava guzu Kim Kardašijan dok stoji pored svoje partnerke, Kejti Peri, koja je za tu priliku nosila prelepu plavu haljinu sa šljokicama. Fotografija je naravno ubrzo obišla društvene mreže.

Pa, sada znamo šta Kejti misli o tome jer je dala najbolji odgovor ikada. Ona je po prvi put videla ovu fotografiju tokom pojavljivanja u radio emisiji di džeja Elvisa Durana ove nedelje. Bez oklevanja je izjavila: „Odobravam.", prenosi InStyle.

 

 

Zatim je dodala: ,,Sačekajte, čemu drama?"

Podsećamo, Kejti je napravila pauzu u promociji svog predstojećeg albuma ,,143" kako bi podržala Bluma na premijeri njegovog predstojećeg filma ,,The Cut", na Filmskom festivalu u Torontu.

Nosila je svilenkasti komplet i usku maksi suknju visokog struka. Pojas sa šljokicama visio joj je preko desnog ramena i klizio ispred njenih kukova. Kosu je vezala u punđu. Izgled je ulepšala srebrnim minđušama. Na očima je imala ,,smokey eye" senku.

Blum je izgledao kao pravi glumac u debeloj beloj rolci, koju je nosio sa crnim blejzerom i crnim pantalonama.

Ovo je bilo njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako su u aprilu prisustvovali ceremoniji dodele nagrada ,,Breakthrough Prize", kada su se takođe odlučili za crne autfite. 

 

 

Bonus video:

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading