Šaputanje na uvo i nestašni pogledi: Kejti Peri i slavni glumac zablistali na crvenom tepihu, ove slike vrede milion dolara

Vesti 06.09.2024 20:00 0

Ovo je njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako su u aprilu prisustvovali ceremoniji dodele nagrad ,,Breakthrough Prize"

Kejti

Printscreen/Instagram/katyperry

Kejti Peri i Orlando Blum su se zajedno pojavili crvenom tepihu, i to u elegantnim crnim autfitima.

Peri je napravila pauzu u promociji svog predstojećeg albuma ,,143" kako bi podržala Bluma na premijeri njegovog predstojećeg filma ,,The Cut", na Filmskom festivalu u Torontu.

Nosila je svilenkasti komplet i usku maksi suknju visokog struka. Pojas sa šljokicama visio joj je preko desnog ramena i klizio ispred njenih kukova. Kosu je vezala u punđu. Izgled je ulepšala srebrnim minđušama. Na očima je imala ,,smokey eye" senku.

Blum je izgledao kao pravi glumac u debeloj beloj rolci, koju je nosio sa crnim blejzerom i crnim pantalonama.

Ovo je njihovo prvo pojavljivanje na crvenom tepihu otkako su u aprilu prisustvovali ceremoniji dodele nagrad ,,Breakthrough Prize", kada su se takođe odlučili za crne autfite.

Peri je nakon premijere primećena kako slika svog muža tokom sesije pitanja i odgovora sa ostatkom glumačke ekipe. Peri je možda savršena slika supruge koja pruža podršku ovih dana, ali pop zvezda je nedavno otkrila da je bilo vremena kada njihova veza nije bila tako jaka. U stvari, par je zapravo rakinuo na početku veze.

Njihova veza je trajala oko godinu dana pre prekida, koji se desio nakon što je Orlando proveo nedelju dana na duhovnom isceljenju. U tom periodu su imali različite ciljeve i želje.

Pevačica je o tome govorila u podcastu "Call Her Daddy", objašnjavajući da Orlando, nakon što se vratio s odmora, više nije bio spreman na igre u vezi. To je Kejti učinilo da oseća da mora da nastavi dalje.

Ona je zatim odlučila da ode na duhovno isceljenje koja joj je, kako kaže, potpuno promenila život. Ta iskustva su joj pomogla da pronađe unutrašnju ravnotežu i da "spoji svoju glavu i srce".

 

@callherdaddy

Daddy Gang, being strong doesn’t mean you can’t ask for help🥹❤️ ♬ original sound - Call Her Daddy

 

— Nismo baš bili u ovome od prvog dana. On je bio, jer je tek prošao kroz dug period celibata i imao je druge namere. Ja sam tek izašla iz veze i bila sam kao, ne mogu više ovo. Moram da plivam u drugom jezeru, ali sam morala i mnogo da radim — rekla je ona, pa dodala da Orlando, nakon što se vratio sa aktivnog odmora, više nije hteo da igra igru mačke i miša.

Kada su se Kejti i Orlando ponovo sreli, ona mu je pokazala svoje najlošije strane, ali je on ostao uz nju i pružio joj podršku. Ova iskustva su pomogla Kejti da shvati da je Orlando pravi partner za nju. Sada zajedno rade na jačanju svoje veze kroz terapiju za parove. 

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading