"Neće se odvajati od sudopere": Kejti Peri otkrila kako "nagrađuje" Orlanda Bluma ukoliko obavi kućne poslove

Tatjana Badarević Vesti 07.09.2024 20:56 0

Kejti Peri gostovala je u popularnom podkastu "Call Her Daddy" i otkrila voditeljki Aleks Kuper da uvek nagradi svog poznatog partnera ako uradi jedan kućni posao.

Kejti

Mert Alper Dervis / AFP / Profimedia

 

U podkastu "Call Her Daddy" gostovala je popularna pevačica Kejti Peri i otkrila neke sočne detalje o sebi, a pogotovo o odnosu sa glumcem Orlandom Blumom

Jedna od njenih najvećih "crvenih zastavica" je kad muškarac ne pomaže po kući, zbog čega je toliko zahvalna partneru Orlandu Blumu što joj pomaže da stvari budu uredne i čiste. Zapravo, ona to stvarno jako ceni, a Orlanda i nagrađuje za njegov trud.

Rekla je da ako siđe sa sprata, a on je sve počistio, a to se odnosi na vikend kad im nema spremačice, treba biti spreman da će ga ona nagraditi, i to oralnim odnosom.

 

@callherdaddy

Katy Perry is on Call Her Daddy, it’s no big deal 🫣

♬ original sound - Call Her Daddy

 

- Ne treba mi crveni Ferari! Mogu kupiti crveni Ferari. Samo kuvaj j***no jelo - rekla je Kejti.

Kaže da se zapravo ne radi o posuđu.

- Pomozite oko kuće, podelite teret, postoji toliko "nevidljivih stvari" koje žene rade, a radi se doslovno o deljenju tog tereta - objasnila je pevačica.

Bonus video:

 

@najzena.rs Srpkinje šokirane šta su Amerikanke tek sad otkrile za čišćenje #najžena #žena #fypシ゚viral #fypシ゚ #fy #fyp ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading