Kupila prsten na Buvljaku za 1.000 dinara: Zbog majke rešila da ga proda, u zlatari umalo nije pala u nesvet od šoka

Slobodanka Ćorić Vesti 11.09.2024 13:15 0

"To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu," kaže danas

dijamant

Printscreen/X

Kada je pre 30 godina na buvljoj pijaci kupila prsten za samo deset funti, Debra Godard ga je stavila u kutijicu i ubrzo zaboravila na njega. Danas, u 58. godini, setila se prstena tek kada je njena majka prevarena i ostala bez ušteđevine. Kako bi pomogla majci, Debra je odlučila da proda nekoliko starih stvari, uključujući i taj zaboravljeni prsten.

Nadajući se da je prsten možda stekao neku vrednost, odnela ga je u zlataru. Reakcija zlatara bila je šokantna – gotovo je izgubio svest kada je otkrio da je prsten zapravo dijamant.

"Rekao mi je: 'Znate li šta je ovo? To je dijamant!'" ispričala je Debra za "San".

Štaviše, dijamant je bio gotovo savršen. Celu noć nije mogla da spava, razmišljajući o tome šta da radi. Odlučila je da prsten ponudi na prodaju preko aukcijske kuće "Sotheby's", gde je njegova vrednost procenjena na 844.000 evra.

Pomoć majci obuhvatalo je luksuzno putovanje na Barbados, koncerte Toma Džonsa i Selin Dion u Las Vegasu, kao i kupovinu bunde.

"To je karma za sve loše stvari koje su nam se desile u životu," kaže Debra, dodajući da je predosetila da će imati sreće. Noć pre nego što je odnela prsten kod zlatara, sanjala je da je prodala prsten od stakla za 750 funti.

 

 

Komentari (0)
Loading