Prvi dan škole za Taru Đoković: Novakova ćerka postaje đak prvak, saznajte koju školu su odabrali

Slobodanka Ćorić Vesti 02.09.2024 13:15 0

Porodica Đoković je poslednje dane avgusta provela u pripremama za početak školske godine. Dok Stefan kreće u četvrti razred, Tara će danas prvi put sesti u školsku klupu

Novak Đoković

Printscreen

Nova školska godina započinje danas, a među najmlađima koji će prvi put obuti rančeve s pernicom i sveskama te izmamiti suze roditeljima je i Tara Đoković, ćerka Novaka i Jelene Đoković.

Danas Tara, koja slavi svoj 7. rođendan, kreće u školu. Njena mama Jelena podelila je emotivnu poruku na Instagramu, uz fotografiju sa Stefanom i Tarom tokom šetnje, uz komentar: "Bože, kako brzo rastu."

Porodica Đoković je poslednje dane avgusta provela u pripremama za početak školske godine. Dok Stefan kreće u četvrti razred, Tara će danas prvi put sesti u školsku klupu. Kada je Stefan 2021. godine započeo školu, mediji su se pitali gde će sin slavnog tenisera nastaviti svoje obrazovanje.

"Novak i Jelena su želeli da njihov sin uživa detinjstvo kao i svi ostali, sa prijateljima iz škole s kojima će se igrati i raditi domaće zadatke na isti način kao što su to radili oni," rekao je tada neimenovani izvor. Stefan je upisan u privatnu školu u Srbiji koja je poznata po svom specifičnom pristupu radu sa decom. Jelena je, kao posvećena majka, pažljivo birala školu za Stefana i isto tako se posvetila izboru škole za Taru.

"Izabrali su školu u kojoj časovi nisu standardnih 45 minuta, roditelji su aktivno uključeni u obrazovanje, a deca se podstiču na kreativnost," dodao je izvor.

Komentari (0)
Loading