Moraš da me slušaš: Žene su podelile 7 načina uz pomoć kojih su postale glavne u kući, muškarci im jedu iz ruke

Vesti 25.08.2024 09:52 0

Evo kako da dobijete ono što želite od muškarca i da ga navedete da uradi bilo šta koristeći sedam briljantno jednostavnih trikova

žena

Shutterstock

Sigurno i vi poznajete neke dame koje dobiju baš sve što žele od svojih muškaraca, a vama to nikako ne polazi za rukom.

Ako i vi želite da znate tajnu, za početak - nema više zanovetanja.

Takođe, izbegavajte svađe, žalbe, vikanje, suze i durenje.

Sve što je potrebno da bi muškarac uradio bilo šta za vas jeste da znate kako da mu pružite malo one stare, slatke čarolije koju samo žena može da pruži.

žena

Shutterstock

 

Od laskanja komplimentima do naginjanja ka dugom poljupcu neposredno pre nego što ga zamolite da očisti stan, stvarno nije komplikovano.

Savladavanje nekoliko trikova može vas daleko odvesti (pod uslovom da si u zdravoj vezi sa zdravim, netoksičnim muškarcem, naravno).

Što mu više poklanjate pažnju, to će biti uzbuđeniji zbog vas.

Pa, kako najinteligentnije žene dobijaju ono što žele?

Pitali smo grupu žena da nam kažu psihološke trikove za koje su otkrile da najbolje funkcionišu kako bi muškarac uradio bilo šta za njih, i dale su nam svoje iskrene (i briljantne) odgovore.

Evo kako da dobijete ono što želite od muškarca i da ga navedete da uradi bilo šta koristeći sedam briljantno jednostavnih trikova:

1. Pokušajte da glumite devojku u nevolji

,,Kada želim da muškarac uradi nešto, ponašam se slatko i nevino. Radim skoro sve osim treptanja očima - ali deluje! Iako nisam naivna, ponašam se tako i dodam malo više 'šećera' u sve što kažem i radim prema njemu." — Erin, 25

2. Dajte mu nešto što voli

,,Moj dečko obožava iznenađenja (iako to nikad ne bi priznao), pa uvek dolazim pripremljena.

Ako želim da izađe sa mnom i mojim prijateljicama jedne večeri, ili ako želim da mi pomogne da očistim stan, pobrinem se da mu donesem nešto što će mu se zaista svideti — ili nešto na šta je nagovestio da želi. Nema rasprava, nema uzdisanja — samo malo iznenađenje i on je u mom džepu." — Lisa, 29

3. Neka misli da je to bila njegova ideja

,,Moja mama mi je otkrila tajnu kada smo moj muž i ja tek počeli da se zabavljamo. Rekla je da je najbolji način da se kroz sve provučeš taj da ga nateraš da misli da je to bila njegova ideja.

Moram biti lukava. Kad god želim da Džed uradi nešto, pobrinem se da misli da je on to smislio — čak i ako zna da nije. Činjenica da popuštam (i puštam ga da misli da je pobedio) je najbolji način da pobedimo sve." — Hana, 40

4. Pitajte slatkim tonom glasa

,,Nazovite me ludom, ali ja samo lepo pitam — jako, jako lepo. Ako moj muškarac zna da mi je nešto važno, samo mu kažem koliko mi je to bitno, a zatim obećam da ću mu se odužiti kasnije. Kako bi muškarac mogao da kaže 'ne' na to?" — Tara, 32

5. Zaspite ga komplimentima

,,Pobrinem se da ga dobro zasitim komplimentima pre nego što ga zamolim da uradi bilo šta.

Kako ne bi bilo previše očigledno, počnem mnogo ranije u toku dana i samo ga učinim da se oseća stvarno dobro u vezi sa sobom. Zatim, kada se smekšao, saopštim mu da ćemo vikend provesti kod mojih roditelja!

Kako bi muškarac mogao da se naljuti na devojku koja mu je ceo dan davala ono što želi?" — Morgan, 33

6. Strastveno da poljubite

,,Nema ničeg slađeg od dugog poljupca pre nego što nešto zatražiš. To je moj način da kažem: 'Da, treba mi nešto od tebe, ali neću se boriti za to.'

Mislim da muškarac to može da ceni — i, uh, ko ne voli vruć, strastven poljubac?" — Megan, 27

7. Učinite mu uslugu

,,Skuvam večeru za svog dečka, a onda on preuzme inicijativu i pospremi... bez potrebe da zanovetam. Ili mu kupim večeru, a sledeći put kada izađemo na sastanak, on plaća račun.

Kada vidi da sam ja prva preduzela inicijativu, veća je verovatnoća da će želeti da učini nešto lepo zauzvrat. To je 'daj jedno, dobiješ jedno', ali za veze!" — Britni, 36, piše Your Tango.

 

Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading