"Misle da imam fetiš jer mi je muž invalid": Žele da imaju i bebu, a svi se pitaju samo jedno

Tatjana Badarević Vesti 23.08.2024 08:03 0

Par, koji je u braku četiri godine, neprestano je zatrpan negativnim komentarima, a razlog je to što Hananin muž Šejn ima spinalnu mišićnu atrofiju.

Hana i Šejn

Printscreen/Instagram

 

Hana (28) i Šejn Burk (32) dokumentuju svoju vezu putem Jutjuba, Instagrama i podkasta. Upoznali su se kada je Hana kontaktirala Šejna nakon što je videla njegov sadržaj, uključujući iskrene objave o njegovoj spinalnoj mišićnoj atrofiji. Šejn koristi invalidska kolica od svoje druge godine.

Nakon četiri godine veze, venčali su se 2020.

Neko je par nazvao "nenormalnim i odvratnim", dok je drugi sugerisao da Hana sigurno ima "fetiš" prema muškarcima s invaliditetom da odabere Šejna. Neki smatraju da je Hana s njim samo zbog njegovog bogatstva i ne veruju da je Hana zadovoljna Šejnom kao mužem te sugerišu da ga vara.

 

 

Oni su itekako intimni

Šejn je otkrio da zbog njegovog stanja muškarci često misle da on ne može da ima odnose, ali to nije tako.

- Naša intimnost ima koristi od mog invaliditeta i nije da samo ja u njoj uživam. Ne izgleda kao ono što vidite u filmovima, ali ja to potpuno mogu - rekao je Šejn.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

 

Hana je otkrila kako Šejn od nje traži da ga premesti na određene pozicije, te da takođe imaju tajni jezik za takve zahteve, piše TheSun.

- On ne kaže rečima "Možeš li pomaknuti moje noge ispod svojih nogu?", mi jednostavno znamo - rekla je.

Viralni video premašio 20 miliona pregleda

Neko drugi je rekao da je Hananina veza sa Šejnom kao "bavljenje dobrotvornim radom".

Šejn je napisao emotivnu objavu kao reakciju na taj video i komentare, gde govori da je umoran od pokušavanja celog života da ljudi prihvate njegov invaliditet i da ne može samo da ignoriše pogrdne nazive pravih ljudi, s poslovima i porodicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shane Burcaw (@shaneburcaw)

 

Pokušavaju da dobiju bebu

Uz razmenu skečeva i svest o invaliditetu, par je otvoreno govorio o svojim borbama za začeće. Od početka, Šejn je bio otvoren da ima nizak broj spermatozoida koji je pogoršan lekovima koje uzima za SMA.

Iako imaju male šanse, par ne odustaje od ideje da proširi porodicu.

Bonus video:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading