Test od 2 sekunde otkriva je li muškarac spreman za brak: Ne gubite vreme, postavite mu ovo pitanje i odmah ćete znati

Vesti 18.08.2024 15:23 0

Stručnjak za veze otkriva pitanje kojim testira muškarca kako bi videla da li je vredan njenog truda.

dvoje

Shutterstock

U ozbiljnoj ste vezi i želite da je ozvaničite, ali niste sigurni da li je li vaš muškarac spreman za brak? Stručnjak za veze Jana Hoking otkrila je da u tom slučaju koristi test koji traje samo dve sekunde.

Postavite sebi ovo pitanje

Pomoću testa, ona brzo reši svoju nedoumicu i odluči hoće li svog muškarca otkačiti ili će nastaviti da se viđa s njim. "Dobro pogledam muškarca i zamislim sebe kako stojim u venčanici spremna da odem pred oltar", otkrila je Jana. "Tada sebi postavim pitanje: „Kad vidim tog muškarca, šta osećam? Jesam li uzbuđena i ne mogu da verujem koliko sam srećna što će on biti moj suprug? Ili pomislim 'ah, on je dobar čovek i imaću s njim lep život", istakla je.

Jana je objasnila da ako odaberete prvo, taj muškarac je dobar izbor za vas i treba da ostanete s njim. Međutim, ako više naginjete ovom drugom odgovoru, onda je najbolje reći mu "zbogom". "Druga opcija ne nudi iskrenu i strastvenu ljubav, ona nudi sigurnu ljubav", objasnila je.

 

Kako provaliti da vas muva zauzet muškarac

Jana je nedavno otkrila i znakove upozorenja na društvenim mrežama i aplikacijama za upoznavanje na koje bi žene trebalo da pripaze. "Ako nakon nekoliko izlaska s tim muškarcem kojeg ste upoznale na društvenim mrežama ili aplikaciji, vidite da je obrisao svoj profil, to znači da postoji potencijal za nepoželjno ponašanje", rekla je. Još jedan loš znak jeste ako objavljuje samo fotografije na kojima mu se ne vidi dobro lice ili na kojima ga nema uopšte. Jana tvrdi da, kada muškarci objavljuju fotografije koje ne otkrivaju njihov identitet, to obično znači da nešto skrivaju, poput činjenice da su u vezi ili braku.

Komentari (0)
Loading