„Nemojte da napravite istu grešku“: Olga se udala za 25 godina starijeg muškarca, a sada je našla ljubavnika

Vesti 14.08.2024 14:35 0

Žena otvoreno priča o svom nezadovoljstvu brakom i misli da je vreme za promenu, ali se plaši da to uradi.

žena

Shutterstock

Olga sada ima 51 godinu i iskreno priznaje kako je život s njenim 76-ogodišnjim suprugom postao naporan. Postala je nezadovoljna i razmišlja o mlađem muškarcu dok se svakodnevno suočava s realnošću života. 

Bili su veoma zaljubljeni

Kada su se upoznali i venčali, ona i njen suprug su bili zaljubljeni kao tinejdžeri. Proveli su divne trenutke zajedno i razlika od 25 godina koja postoji između njih im nije smetala. On je bio privlačan, dobrostojeći muškarac. Išli su na putovanja, izlazili u restorane, kupovao joj je poklone i osećala se posebnom.

Ali, kako su godine prolazile, u braku je nestalo intimnosti i oni su se udaljili. Poslednjih osam godina nisu imali intimne odnose. Olga čak više i ne oseća privlačnost prema suprugu. On više ne radi, po ceo dan sedi u fotelji, nije više aktivan i zanimljiv kao nekada. Izgubio je šarm koji ju je privukao. Razlika u godinama sada je postala teret za Olgu.

žena

Shutterstock

 

Našla je mlađeg ljubavnika

Njena čežnja za ljubavlju, bliskošću i pažnjom dovela je do toga da prevari supruga sa mlađim muškarcem. Ta veza je trajalo kratko, samo nekoliko meseci, ali je za Olgu to novo uzbuđenje postalo jedini način da podnese teret svakodnevice. Svaki dan je borba s frustracijom zbog narušenog zdravlja njenog supruga, a briga o njemu postala je Olgi naporna. Iako zna da je razvod možda najbolja opcija, još uvek to ne želi zbog njihovog sina.

Olga sada želi da upozori devojke koje razmišljaju o braku s mnogo starijim muškarcem da se njihov san jednog dana može pretvoriti u noćnu moru i savetuje da dobro razmisle pre nego što se upuste u takvu vezu.

Bonus video:

 

@najzena.rs Na 10. rođendan moje ćerke niko nije došao zbog pozivnice koju sam napisala! #žena #najzena #fypシ #fypシ゚viral #rođendan #pozivnica ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading