Uopšte ne liče, skroz različite, Blejk je lepša? Rođena sestra glumice izgleda ovako, ne biste nikada rekli da su u srodstvu

Nedeljko Tišanović Vesti 11.08.2024 21:27 0

Imaju li šta slično?

Profimedia

Profimedia

Malo je poznato da popularna Blejk Lajvli dolazi iz velike porodice i ima dva brata i dve sestre. Glumica iz filma "It Ends With Us" je najmlađa članica porodice Lajvli.

Zanimljivo je da Blejk nije jedina talentovana osoba u svojoj porodici. Njena starija sestra, Robin, postala je poznata zahvaljujući ulozi u kultnom filmu iz 80-ih, "Veštica tinejdžerka". U tom filmu, Robin igra ulogu sramežljive Luiz Miler, koja preko noći postaje popularna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robyn Lively (@robynlively)

 

Strast prema glumi je u porodici Lajvli duboko ukorenjena.

Njihova majka, Elejn Lajvli, radi kao agent za talente, dok je njihov otac, Erni Lajvli, koji je preminuo 2021. godine, bio profesor glume.

Blejk i Robin su sestre po majci, dok je Erni bio Elejnin drugi suprug. Pre njega, Elejn je bila udata za Ronija Lajvlija i sa njim je imala troje dece – Lorin, Robin i Džejsona. Kasnije, iz braka s Ernijem, dobila je Erika i Blejk. Čitava porodica je veoma bliska, često se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robyn Lively (@robynlively)

 

Najstarija sestra Lori Blejk (57) takođe je u glumi i pojavila se u serijama kao što su "Melrose Place", "ER" i "Two and a Half Men". Zajedno s Blejk i njihovim ocem Ernijem, igrala je u filmu "Simon Says". Njihov brat Džejson je takođe glumac.

Robin Lajvli je u glumi od svoje tinejdžerske dobi, kada je igrala u "Karate Kid 3". Sa 19 godina je bila nominovana za Emi nagradu za ulogu u "ABC Afterschool Special".

Od 1999. godine je u braku s kolegom Bartom Džonsonom i imaju troje dece. S obzirom na to da Blejk deli život s Rajanom Rejnoldsom, verovatno imaju puno zajedničkih tema za razgovor i uzbudljive proslave tokom praznika i rođendana.,

 

Bonus video: 

 

 

Komentari (0)
Loading