Sestra me nije pozvala na večanje: I vi ćete sigurno zaplakati kada budete čuli zašto je to uradila

Jelena Vukelić Vesti 29.07.2024 11:54 0

Žena se osećala "tužno" nakon što je njena polusestra nije pozvala na svoje venčanje – i imala je osećaj da je to zbog toga što su ona i njen muž "domaći i gojazni."

svadba

Shutterstock

Voleli biste da vaša porodica voli i prihvata bez obzira na to kako izgledate. Međutim, jedna žena je sumnjala da to kod njene porodice baš i nije slučaj nakon što nije dobila pozivnicu za vrlo "Instagramično" venčanje svoje sestre – i imala je osećaj da bi to moglo da bude baš zbog njenog izgleda.

Ona je rekla da je venčanje njene sestre zakazano za avgust, i kako je vreme odmicalo, postalo je jasno da ona i njen muž nisu pozvani. "Pitala sam mamu i ona mi je to potvrdila, rekla je da je pitala mog tatu o tome i on je samo rekao da ne želi da se meša, objasnila je na Mumsnetu.

Žena je priznala da je znala da će venčanje biti "veoma Instagramično", priznajući da se ona i njen muž "ne uklapaju" u taj estetski izgled.

"Svi njihovi prijatelji su glamurozni, a mi smo obični i gojazni", tvrdila je, dodajući: "Pozvali su sve osim nas."

Zatim je pitala da li je "nerazumna" što se oseća "tužno i povređeno" jer nije pozvana na venčanje.

 "Pa, sa znaš šta stvarno misle o tebi. Ne moraju više ni da se trude u budućnosti", bio je jedan od kometara.

"Samo ih ignoriši od sada. Pokazali su svoje pravo lice. I budi srećna jer ne moraš da trošiš hiljade funti da bi išla u inostranstvo i slavila venčanje nekoga ko je kučka. Nemoj im ni slati poklon. Nema pozivnice, nema poklona", bio je još jedan od komentara.

A šta vi kažete? Kako biste se vi ponašali u ovoj situaciji?

Komentari (0)
Loading