„Tipično ponašanje za njih“: Mama snimila šta rade tate dok čuvaju decu, nasmejali su 19 miliona ljudi!

Vesti 19.06.2024 17:44 0

Jedna mama je obradovala korisnike interneta svojim video snimkom koji je postao viralan.

tate

Printscreen/Instagram

Smešan video snimak koji je na svom Instagramu objavila mama Rejčel Flom postao je brzo viralan. U videu se prikazuje šta se događa kada tate ostanu same sa decom. Njen suprug, Džordan, i njegov prijatelj rekli su da idu da prošetaju petoro dece koja su sva mala, pa treba da se guraju u kolicima. Ali ono što se dogodilo kada su otišli, bilo je drugačije od šetnje.

Malo su se poigrali

Tate su došle na ideju da se malo zabave dok čuvaju decu. Napravili su improvizovano igralište i odlučili da se igraju tako što će gurati kolica, kako bi videli koja će otići najdalje, odnosno koji će od njih pobediti u toj igri. Vide snimak je od pregledan 19 miliona puta i postao je viralan, a mnogi su se u komentarima šalili i pisali da je to najnormalnije ponašanje za očeve.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordan Flom (@jordanflom)

 

Ovo je tako tipično za tate

"Mislim da ne postoji video koji više opisuje tate od ovoga", "Sve mi je poznato, ovo je tako tipično ponašanje", "Možda ostare, ali nikad neće da odrastu", "Ako moj suprug ne bude radio ovakve blesave stvari, ne želim da mi bude muž", "Tate su odlučile da se zabave, bebe su tu samo dodatak", neki su od komentara ljudi koji su pogledali video snimak i bili slatko se nasmejali tatama.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading