,,Nadam se da će te zauvek tako zvati": Ime koje je ovaj dečak dao svojoj mami zagrejalo je 35 miliona srca, pogledajte i zašto!

Vesti 29.06.2024 16:03 0

Mama Džuli Vajs, koja se na TikTok-u potpisuje kao ,,juliewise4", podelila kompilaciju klipova u kojoj se čuje ime kojim je zove njen sin Džej

žena

Printscreen/TikTok/juliewise4

Deca često imaju neobična imena za ljude oko sebe, a posebno svoje roditelje. Možda krenu da ih zovu ,,mama" i ,,tata", ali onda odjednom, gotovo preko noći, odluče da promene ploču.

Neretko ćemo čuti da deca svoje roditelje zovu po imenu ili čak po imenu i prezimenu, ili pak nadimku koji je uobičajen za njih. Međutim, ponekad se desi da mališani budu posebno kreativni sa imenima.

dete

Shutterstock

 

Živ primer toga je jedan dečak koji je dao svojoj mami najneobičnije, a istovremeno i najlepše ime, i time oduševio 35 miliona ljudi na TikTok-u.

Srce malo

Mama Džuli Vajs, koja se na TikTok-u potpisuje kao ,,juliewise4", podelila kompilaciju klipova u kojoj se čuje ime kojim je zove njen sin Džej.

Nakon što mu je mama objasnila šta znači reč blagoslov, ovaj maleni slatkiš je odlučio da svoju mamu zove ,,Blessing" (srp. ,,Blagoslov") čime je ugrejao srca pratilaca.

 

 

Bez obzira da li je u kući, u parku ili u dvorištu, mali Džej konstantno uzvikuje ,,Blessing" kada želi da skrene pažnju svojoj mami. 

Oduševljeni pratioci nisu mogli da se suzdrže pa su odmah pojurili ka odeljku za komentare gde su podelili reči poput: ,,Nadam se da će te zauvek tako zvati" ; ,,To je prosto neodoljivo" ; ,,Svi ste vi blagoslovi" ; ,,To je preslatko"... 

 

 

Bonus video:

 

@najzena.rs Ukoliko često imate nedoumice kako da smirite uplakanu bebu, isprobajte ovaj trik! 👶🏼 #najzena #zena #fyp #fypシ #foryoupage #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

Komentari (0)
Loading