Mamu su probudili čudni zvuci iz kuhinje: Zapanjila se kad je videla šta radi njen trogodišnji sin

Vesti 17.06.2024 11:50 0

Iz kuhinje je dopirala buka koja je probudila majku u ranu zoru, a kada je otišla tamo imala je šta da vidi.

mama

Printscreen/TikTok

Kada se probudila i pogledala na sat, bilo je tek 5:30. Majka je ustala iz kreveta da vidi šta se događa. Naime, začula je zvuk sudova, a zatim mikrotalasne rerne, ali joj nije bilo jasno šta se tako rano događa u kuhinji.

Dete je krišom pravilo doručak

Čim je ušla u hodnik, mama je iz daljine u kuhinji uočila krivca. Njen sin Ašer je nešto pripremao. Kako bi zabeležila šta dete smera, uzela je svoj mobilni telefon i počela da ga snima. Dečak je pravio kokice u pola šest ujutru! Osim što ih je ispekao u mikrotalasnoj rerni, snašao se i dohvatio posudu u koju će ih sipati. Međutim, ispostavilo se da ovaj neobičan doručak uopšte ne priprema za sebe, već za mlađu sestru.

 

@brookescheurn Who is the real culprit. I guess popcorn is on the menu for breakfast. Bro you can’t make this up I promise. #parents #parenthumor #parentsofinsta #toddlers #toddlerreels #toddlersofinsta #foryoupage #fyp #viral #trending #toddlertok ♬ Funny Song - Funny Song Studio & Sounds Reel

 

Uživao zajedno sa sestrom

Kad je završio s pripremom kokica u kuhinji, dečak je sa posudom punom kokica otišao u sobu svoje sestre. Mama ga je sve vreme pratila i krišom snimala šta radi. Probudio je i dodao joj činiju. Kad je uzela i stavila u svoj krevet, Ašer joj se pridružio kako bi zajedno uživali u slanim zalogajima. "Ašer od tada sestri servira doručak u krevet. Uhvatili smo ga kako joj nosi i sladoled, kao i keks", otkrila je majka snalažljivog dečaka koja je snimak objavila na svom TikTok profilu.

Bonus video:

Komentari (0)
Loading