Baka sve pare ostavila psima! Deci ni dinar od nasledstva nije dala, a njen razlog mnogi opravdavaju

Vesti 16.06.2024 14:35 0

Jedna baka je svu svoju imovinu testamentom ostavila kućnim ljubimcima, a ovo je razlog!

žena

Shutterstock

Baka iz Kine, čije se bogatstvo procenjivalo na oko 2,5 miliona evra, ništa nije htela da ostavi svojoj deci, a za to je imala debeo razlog.

Izbacila decu iz testamenta

Gospođa Liu iz Šangaja je sve što je imala ostavila svojim mačkama i psima, a decu je izbacila iz testamenta. Ona ga je promenila, jer je prema prvom testamentu, sav novac i imovina trebalo da pripadnu njenoj deci. Međutim, posle nekoliko godina se predomislila, jer je nijedno od troje dece nije posećivalo kada je bila bolesna. Osim toga, deca su je retko zvala čak i da je pitaju kako je.

„I ja ću to da uradim“

U najtežim trenucima, uz baku su bili samo njeni kućni ljubimci - mačke i psi. Iako je baka Liu htela da ostavi novac direktno svojim mačkama i psima, to ne može da se uradi u Kini, pa je nasledstvo odlučila da prebaci lokalnoj veterinarskoj klinici, pod uslovom da novac koriste za brigu o njenim ljubimcima i njihovim mogućim potomcima.

Priča ove bake dovela je do brojnih rasprava na društvenim mrežama. Ljudi su komentarisali: "Koliko je samo razočarana i slomljena kada je odlučila da svojoj deci ne ostavi ništa", napisao je jedan čovek. "Svaka čast. Ako me moja ćerka bude loše tretirala u budućnosti, i ja ću ostaviti svoju kuću drugima", nadovezala se jedna žena.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading