Šokantna transformacija: Baka poželela da izgleda kao Kim Kardašijan, ubrzo je postala dvojnica najpoznatije starlete!

Vesti 13.06.2024 13:08 0

Internetom kruži snimak bake koju je šminker toliko promenio da je zaista izgledala kao poznata rijaliti zvezda.

baka

Printscreen/Youtube

Simpatična baka je imala želju da bar na kratko izgleda kao Kim Kardašijan, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu. Tu želju joj je ostvario profesionalni šminker svojim veštim rukama, a video snimak bakine transformacije je brzo postao viralan.

Promena od glave do pete

Na početku snimka baka drži sliku Kim Kardašijan i kaže šminkeru da želi da izgleda kao ona. Šminker je imao pune ruke posla, ali je baka na kraju bila prezadovoljna. Osim savršene šminke, stavio je baki periku, tako da je imala dugu kosu, smeđe boje, zatim je obukao u usku haljinu kakvu nosi Kim Kardašijan. To sve je pomoglo da izgleda dosta mlađe i liči na poznatu zvezdu.

baka

Printscreen/Youtube

 

Rezultat je neverovatan

Čitav proces transformacije simpatične bake izgleda neverovatno, a rezultat je zapanjujući. Da li baka na kraju izgleda kao Kim Kardašijan? Naravno da šminka nije toliko magična, ali svakako stilski liči na rijaliti zvezdu, a velika promena njenog izgleda je vredna pažnje.

 

 

Mnogo ljudi je oduševljeno tom promenom, pa su ispod objavljenog videa pisali: „Predivna je sa i bez šminke“, „Ova baka je inspiracija mnogima“, „Njen osmeh govori sve“, „Ako niste znali šta znači kad kažu da su godine samo broj, reći će vam ova baka“.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading