I Sofiju muče iste brige: Jedna od najzgodnijih žena sveta otkrila o čemu je razmišljala tokom snimanja intimnih scena

Vesti 05.06.2024 15:31 0

Lepa glumica je imala neke strahove za vreme snimanja scena u kojima joj se vidi golo telo.

sofija vergara

Profimedia

Rasna lepotica Sofija Vergara otkrila je da je tokom snimanja intimnih scena za seriju „Žizelda“ brinula o tome kako će njeno telo izgledati na ekranu.

Da li mi se vidi celulit?

"Nije da nisam nikad snimala intimnu scenu", rekla je za „Netflix“ poznata glumica. Međutim, članica žirija "America‘s Got Talent" rekla je da se ne bi brinula oko toga kako joj telo izgleda da ima 30 godina, ali sada ima 51 godinu.

 

 

"Brinula sam se da ću izgledati užasno. Mislila sam: ‘Gde me snimaju? Da li mi se vidi celulit?‘ Uh, valjda sam sujetna. To me brinulo", iskrena je lepa Sofija koja razmišlja isto kao i svaka žena na ovom svetu.

Operisaću se ako treba

Uprkos toj zabrinutosti, sviđa joj se krajnji rezultat, odnosno kako je serija ispala, a i kako ne bi kada je brzo postala hit. Serija „Žizelda“ prati život kolumbijske narkošefice Žizelde koju igra upravo Sofija. "Dobro je ispalo. Stvarno je mračno, a Endi, reditelj, vrlo je umetnički nastrojen i učinio je da se osećam prijatno", ispričala je Vergara.

sofija vergara

Profimedia

 

Nedavno je Vergara, koju mnogi smatraju jednom od najlepših i najzgodnijih žena na svetu uprkos tome što ima 51 godinu, izjavila kako bi išla na sve moguće plastične operacije ako za tim oseti potrebu. Dodala je i da bi već krenula na plastične operacije, samo da ima vremena za oporavak od njih. Međutim, previše je zauzeta.

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading